Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний лосьйон-спрей для дитячої шкіри, spf 30 care sun+, 150ml

199 грн
Опис

вологостійкий
з вітаміном В5 і Е
високий фактор SPF30
Avon Care Sun + – це унікальна лінія косметики, яка буде ідеальною в спекотні літні дні. Інноваційні формули продуктів розроблені з максимальною ретельністю і забезпечують не тільки ефективний захист від негативного впливу UVA-випромінювання, а й ідеально доглядають за подразненою шкірою після тривалого перебування на сонці. Пропозиція включає широкий вибір препаратів як із захисними фільтрами UV, так і заспокійливими формулами після сонячних ванн, а також для підкреслення засмаги, щоб Ви могли легко вибрати відповідний продукт для Ваших індивідуальних потреб.
Avon Care Sun + Kids — це сонцезахисний спрей для дітей із SPF 30. Рідка та приємна для шкіри текстура закрита в зручному флаконі з розпилювачем, тож Ви можете наносити потрібну кількість препарату кожного разу безпосередньо на тіло або розподіліяючи по руках. Упаковка також зручна і безпечна для використання дітьми.
Формула сонцезахисного спрею SPF 30 Avon Care Sun + Kids збагачена цінним вітаміном Е і пантенолом. Завдяки цьому продукт ефективно захищає шкіру дитини від негативного впливу сонячного випромінювання та будь-яких можливих подразнень. Крім того, дитячий спрей Avon Care Sun + Kids водостійкий, стійкий до вологи, а тому гарантує захист під час купання та в складних погодних умовах.
Спробуйте також інші косметичні засоби з серії Avon Care Sun+ і забезпечте собі належний захист, значне полегшення та красиву засмагу в спекотні дні.
Стан продукту:

новий
Ємність:

150 мл
Термін придатності:

24 місяці від дати відкриття
Країна-виробник:

Польща

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 150мл