Всі категорії
Додати товар

Солнцезахисний спрей для тіла та обличчя spf20

550 грн
Опис

Avene Solaires Moderate Protection Spray SPF 20

Сонце - це джерело не лише енергії, світла і тепла, але і життя для всього живого. Однак занадто тривале перебування на сонці може стати причиною багатьох проблем, а також завдати непоправної шкоди організму. Аби захистити шкіру від дії ультрафіолету, бренд Avene запропонував чудовий сонцезахисний спрей, який рекомендується для помірної інсоляції.

Засіб має нежирну, легку консистенцію. Ефективний проти усіх типів УФ-променів. Не містить парабенів, дуже водостійкий, фотостабільний (тобто, якісно захищає протягом усього зазначеного часу). Присутня в складі термальна вода Avene здатна нормалізувати процеси метаболізму і регенерації, запобігати лущенню шкіри.

Із таким продуктом можна безпечно засмагати та насолоджуватися відпочинком. Спрей забезпечує зручне нанесення і робить перебування на сонці комфортним.

Спосіб застосування

нанести необхідну кількість сонцезахисного спрею SPF20 від Avene на шкіру тіла та обличчя перед виходом на сонце.

Склад

термальна вода, пре-токоферил, УФ-фільтри.

Захисний засіб під час засмаги — невід’ємна частина догляду за шкірою під час перебування на сонці.

Властивості:

захищає шкіру від UVA й UVB-випромінювання
надає шкірі необхідного зволоження
живить шкіру та піклується про неї
водостійкий засіб
Спосіб використання:
Перед використанням ретельно струсніть. Розпорошіть тонкий шар по шкірі всього тіла до моменту перебування на сонці. Задля ефективності дії засобу наносьте його знову, особливо за умови надмірної пітливості, після купання або витирання рушником.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари