Всі категорії
Додати товар

Захисне молочко для тіла intense & sun milk protektor spf 50 , 150 мл

450 грн -23% 349 грн
Опис

Забезпечує ефективний захист чутливої ​​шкіри широкого спектра від шкідливих сонячних променів із фактором захисту SPF 50. Вирівнює тон шкіри завдяки вітаміну С. Завдяки колагену та гіалуроновій кислоті, що входять до його складу, відновлює та зволожує шкіру. Підходить для щоденного використання.
Застосування: рівномірно нанести на чисті ділянки шкіри, які будуть піддаватися впливу сонця за 20 хвилин до виходу на сонце. Для кращого та безперервного захисту повторіть процес нанесення з інтервалом у 2 години. Струсіть продукт перед використанням.
Запобіжні заходи: Для зовнішнього застосування. Уникайте контакту з очима. У разі потрапляння промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей.
Склад: Aqua, Homosalate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane,Acrylates Copolymer, C13-15 Alkane, Glycerin, Sodium Hyaluronate,
Hydrolyzed Collagen, Panthenol, Tocopheryl Acetate,
Phenoxyethanol, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Benzyl Alcohol , Benzyl Benzoate, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal,Isoeugenol,Butylphenyl Methylpropional, D-Limonene, Linalool.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
jmenia
Jmenia
Вінниця
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари