Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Автозасмага moday (середній тон)+рукавичка

450 грн
Опис

Автозасмага MODAY Мус 150 мл

Автозасмага+рукавичка Ціна 450 грн

Мус для автозасмаги Summer від MODAY - це безпечне засмагання без негативного впливу УФ променів.
Засіб має унікальну формулу, яка дозволяє швидко досягти бажаного відтінку шкіри, а рівномірне нанесення забезпечить природній відтінок навіть в зонах бікіні, грудей та декольте.

Він має інтегрований механізм регулювання інтенсивності засмагання, що дозволяє вам самостійно контролювати глибину кольору шкіри від легкого природного засмагання до більш інтенсивного відтінку.

ЩО Є В ЗАСМАЗІ, ЧОГО ВИ НЕ ЗНАЙДЕТЕ У ІНШИХ:

Niacinamide - допомагає рівномірно розподілити надлишок пігменту в епідермісі, не залишаючи плям на шкірі. Завдяки чому виходить рівномірна й гарна засмага.

Sodium Ascorbyl Phosphate - є стабільним похідним вітаміну С. Має протизапальний ефект і бореться з бактеріями, що викликають акне. Захищає від пошкоджень, викликаних надмірним UV-опроміненням.

Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract - екстракт продів ожини. Ефективно регулюють водний баланс шкіри, тонізують та підвищують її пружність.

Borago Officinalis Extract - зменшуватиме всі види запаленнь на шкірі, включаючи екзему, дерматит, псоріаз та розацеа. Якщо ви просто відчуваєте сухість, вам сподобається його заспокійлива дія.

Рукавичка GLOVE APPLICATION OF SELF-TANNING від MODAY - це спеціально розроблений аксесуар, який забезпечує рівномірне і бездоганне нанесення автозасмаги на шкіру.

Цей аксесуар є незамінним інструментом для досягнення привабливого та природного вигляду

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 250мл
Продавець
tania4567
tania4567
Супер-продавець
Кривий Ріг
87% виконаних замовлень
Була