Всі категорії
Додати товар

Mус для швидкої автозасмаги st. moriz fast tan

510 грн
Опис

Швидка засмага без очікування? Піна для автозасмаги St. Moriz Self Tanning подарує вам ідеальну засмагу всього за 1 годину після нанесення. Щоб отримати темніший відтінок, залиште засіб на шкірі на 3 години. Інтенсивність засмаги вибирати вам.

Завдяки своїй легкій текстурі піна добре розтирається, швидко поглинається й не залишає небажаних плям чи смуг. Насолоджуйтеся чудовою засмагою в будь-яку пору року з піною для автозасмаги St. Moriz Self Tanning!

Властивості:

забезпечує швидку засмагу протягом 1–3 годин
дає змогу легко регулювати інтенсивність відтінку
не залишає на шкірі смуг та плям
легко наноситься та швидко висихає
забезпечує зволоження шкіри
має довготривалий ефект
Склад:

оливкове молочко — зволожує шкіру
вітамін Е — антиоксидант, зволожує шкіру
Спосіб нанесення:
Перед використанням добре струсніть. Нанесіть невелику кількість піни на рукавичку (потрібно купити окремо) й делікатними круговими рухами рівномірно розітріть на шкірі всього тіла. Рекомендовано почати з литок і рухатись угору. Щоб уникнути розводів на колінах і ліктях, зігніть їх, коли наноситимете на них засіб. На завершення сухішою рукавицею обробіть долоні, пальці та стопи.

Для легкої засмаги залиште засіб на 1 годину, для середнього рівня — на 2 години, а для насиченої засмаги — на 3 години. Протягом цього часу уникайте контакту з водою, не користуйтесь іншими засобами для шкіри. Опісля змийте піну теплою водою, не використовуючи мило, гель для душу чи шампунь.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари