Всі категорії
Додати товар

Uriage bariesun spf50 kid spray 200 мл + creme lavante 50 ml

800 грн
Опис

🌞Uriage Bariésun Very High Protection Child Moisturizing Spray SPF50+ 200 ml + Free Cleansing Cream 50 ml - це дует, призначений для догляду та захисту дитячої шкіри:

- 🌾Uriage Bariésun Very High Protection Moisturizing Child Spray SPF50+ 200 мл – водостійкий спрей із дуже високим рівнем захисту для чутливої ​​дитячої шкіри. Технологія Skin Shield і патент Telomeres Protect запобігають пошкодженню клітин і забезпечують широкий захист від UVB-UVA-синього світла. Патент Bariesun утворює захисну плівку на шкірі, допомагаючи обмежити проникнення УФ-фільтрів на поверхню епідермісу та оптимізуючи фотозахист. Збагачений термальною водою Uriage та Aquaspongins, цей спрей захищає шкіру від сухості та глибоко зволожує. Його легка, водостійка текстура гарантує непомітне покриття.
🌱Не липкий

- 🌾Uriage Cleansing Cream 50 мл - це очищаючий крем з термальною водою Uriage, який живить і захищає чутливу шкіру всієї родини. Ця ультракремова ніжна миюча основа дбайливо очищає шкіру та зберігає гідроліпідну плівку. Завдяки олео-поживному комплексу (масло ши + олія лугової піни + соняшникова олія) робить шкіру зволоженою, м'якою, еластичною та з ніжним ароматом. 92% інгредієнтів натурального походження. Висока толерантність. Офтальмологічно перевірено. Дерматологічно перевірено.

Набір новий. Оригінал! Термін дії 09/26.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Захисне
Продавець
svitlana55
SvitCare
Супер-продавець
Луцьк
97% виконаних замовлень
Була