Всі категорії
Додати товар

Менструальна чаша для жінок з медичного силікону розмір s

85 грн
Опис

Менструальна чаша або капа, це ємкість, яка виглядає, як маленька ковпачок, що вводиться у вагіну під час менструальних виділеннях. Виготовлені чаші з високоякісного медичного силікону.
      Механізм дії менструальної чаші полягає в тому, що у вагіні утворюється вакуум. При правильному введенні чаши розкриються так, щоб щільно прилягти до вагінальних м’язів. Щільний прилягання до м'язів вагіна забезпечує герметичність з двох сторін, а це означає, що не тільки меніструальні виділення не витікають назовні, але й вода, наприклад, з ставків чи басейнів, не проникне всередину.
      Зміна менструальної чаші показана раз на 5-12 годин, конкретний час залежить від дня циклу, кількості виділень, зовнішніх обставин. Час наповнення чаші також залежить від його розміру, але він не залежить від того, чи тампон (залежно від кількості виокремлень), а від анатомічних особливостей.

Менструальна чаша повністю гіпоаллергенна, вона не викликає грибкових інфекцій та уретриту, не порушує мікрофлору вагіни. Під час її використання не виникає роздратування, як від тампонів чи прокладок. Ергономічна форма та розміри чаші ідеально підходять для спорту, подорожей та активного способу життя.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари