Всі категорії
Додати товар

Гель для інтимної гігієни exsens intime balance, 100 мл, з екстрактом листя органічного алое

359 грн

розпродаж до 16 Травень

287 грн
Опис

Якщо ви шукаєте для себе якісний засіб для інтимної гігієни, тоді рекомендуємо вам купити гель для інтимної гігієни Exsence Intime Balance. М'який очищувальний засіб з алое вера, допомагає підтримувати фізіологічний правильний pH інтимної зони жінок і не містить мила.

Створений на основі натуральних і органічних інгредієнтів, гель для інтимної гігієни Exsens Intime Balance має заспокійливі та відновлювальні властивості. За щоденного застосування, засіб забезпечує збереження правильного рівня pH, який підтримує баланс жіночої інтимної зони та слизової оболонки піхви. Завдяки природним властивостям алое вера, гель ідеально підходить для використання після депіляції воском або під час менструального циклу, допомагаючи позбутися подразнення або свербежу. Звертаємо увагу, що при всіх своїх унікальних властивостях, даний засіб для інтимної гігієни НЕ Є лікарським препаратом.

Гель для інтимної гігієни Exsens Intime Balance:

забезпечує м'який повсякденний догляд;

підтримує збалансований pH;

вироблений на основі органічного алое вера;

надає відновлювальний і заспокійливий ефект;

не містить барвників, мила та алергенів;

має легкий аромат.

Купіть гель для інтимної гігієни Exsens Intime Balance, подбайте про правильний і ніжний догляд за вашими інтимними зонами.

Основа: водна.

Тип аромату: легкий/трав'яний.

Особливість: екстракт листя органічного алое.

Об'єм: 100 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари