Всі категорії
Додати товар

Інтимний очищувач рідкі серветки sweetspot labs a clean s-wipe

800 грн
Опис

ПРЕБІОТИЧНА СЕРВЕТКА ГЕЛЬ. Просто нанесіть на туалетний папір або кінчики пальців, очистіть і вперед! Ця очищувальна та дезодоруюча сироватка допомагає збалансувати вульву та вагінальну флору за допомогою м’якої, не подразнюючої формули.
99% ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ. Збережіть шкіру інтимної зони збалансованою та здоровою за допомогою екстракту кореня цикорію, потужного пребіотика, а триетилцитрат, натуральний дезодорант, допомагає контролювати бактерії, що викликають запах.
БЕЗПЕЧНИЙ. Наші формули клінічно перевірені неупередженими гінекологами та дерматологами на солодких плямах, і доведено, що вони одночасно не подразнюють і ефективні. Цей пребіотичний дезодорант має збалансований рН для жінок і не містить типових подразників, алергенів, комедогенних речовин і гормональних руйнівників.
ПЛАНЕТА-ПОЗИТИВ. Наша мета проста: надавати рішення, які кращі для вас і для планети. Кожен тюбик містить 150 серветок, що дозволяє нам зменшити кількість жіночих серветок, які потрапляють на смітник. Крім того, ми виготовляємо кожну коробку з 100% переробленого паперу.
НАША СОЛОДКА. Ми віримо, що здорова інтимна шкіра пов’язана зі здоровим духом. Ось чому ми пристрасно розробляємо чистий + клінічно перевірений догляд за інтимною шкірою та надихаємо на більш здоровий спосіб бачити, говорити про наші солодкі місця та піклуватися про них – з 2003 року.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
gga65
BeautyLand
Супер-продавець
Івано-Франківськ
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?