Всі категорії
Додати товар

Професійна бритва для тіла dsp 60121 тример для тіла

595 грн
Опис

Професійна бритва для тіла DSP 60121 тример для тіла

Особливості:

- Висувна бритва для тіла. Цей тример для волосся на тілі для чоловіків має висувну функцію, подовжуючи 2,2 дюйми, ви можете легко зголити волосся на спині та інші важкодоступні місця, він підходить не тільки для чоловіків, але й для жінок.
- Багаторазове використання. Грумер для тіла не тільки для волосся на ногах, але й для грудей, спини, бороди та зони бікіні.
- Потужний акумулятор. Повне заряджання чоловічого тримера для бороди за допомогою USB-кабелю займає всього 2 години та забезпечує до 100 хвилин робочого часу. Довговічний бездротовий тример для волосся на тілі ідеально підходить для всієї родини. Червоне світло під час заряджання, біле світло за повного заряджання.
- Бездротовий і водонепроникний. Тример для волосся на обличчі для чоловіків із заряджанням через USB можна використовувати в будь-якому місці з роз'ємом USB; Водночас тример для бікіні для жінок має водонепроникність IPX6, що дає змогу видаляти волосся під час купання, заощаджуючи ваш час.
- Примітка. Коли ми розробляли тримери для тіла, щоб запобігти автоматичному висуванню тримера, ми збільшили опір, тому вам потрібно більше сили, ніж зазвичай, щоб розтягнути тример для тіла для чоловіків, що нормально. Крім того, якщо вам потрібно поголитися за допомогою чоловічого тримера, а ваша борода занадто довга, підстрибніть бороду ножицями перед використанням нашої бритви, інакше це може защемить бороду та скоротити термін експлуатації чоловічого тримера.

Характеристики:

- USB-зарядка DC5V 1A
- Потужність: 5 Вт
- Батарея: Літієва батарейка
- Ємність акумулятора: 3,7 В 600 мА·год*1
- Час заряджання: майже 2 години
- Час роботи: приблизно 100 хвилин
- Швидкість обертання: 5800±290 об/хв
- Матеріал леза: нержавіюча сталь
- Водонепроникний: IPX6

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари