Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Крем-гель для інтимної гігієни intimate , imagine people ( интимка)

250 грн
Опис

Крем-гель для інтимної гігієни INTIMATE , IMAGINE PEOPLE ( интимка) Крем-гель для інтимної гігієни – займає особливе місце серед косметичних засобів – його можна замінити звичайним милом, гелем для душу або іншим альтернативним засобом. Для збереження кислого середовища треба використовувати засоби з необхідним рН рівним -3,3, а не 5,5. Тому те, що підходить для тіла, не годиться для гігієни інтимної зони. «Просто вода» — теж не варіант, оскільки водопровідна вода проходить обробку хлором. Несоответствие очевидно. Тогда почему люди продолжают пользоваться неподходящей для интимных частей тела косметикой? Пора сделать шаг навстречу здоровому образу жизни!

Специально разработанная формула биокомпозита на основе «Water For Life» защищает естественную микрофлору интимной зоны, восстанавливает и сохраняет оптимальный уровень рН, не вызывает сухости. Крем-гель для интимной гигиены обеспечивает увлажнение и чувство комфорта.
INTIMATE Cleansing gel выполняет не только гигиеническую, но и профилактическую функцию.

Входить до складу, насичений іонами флавоноидного комплексу біо-композит на основі «Water For Life» взаємодіє з організмом людини на міжклітинному рівні, а значить діє зсередини, що призводить до максимального позитивного ефекту від використання. Особисто користуюся такою интимкой давно,дуже задоволена!!!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
olgamd1512
olgamd1512
Запоріжжя
Була