Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Сіль англійська для ванн магнієва епсома smart care 2 кг

430 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб

З питань телефонуйте або пишіть динамічне повідомлення

Відправки Новою поштою й Укрпокою — щодня!

Приємних покупок!

Склад:
сульфат магнію.

Сіль англійська Епсома — це неймовірно корисна речовина для всіх і кожного.

Раніше магнієву сіль отримували за допомогою випаровування з джерел у місці під назвою Епсома, від чого вона й отримала свою назву. Така сіль має гіркий смак, але водночас абсолютно без запаху.

Склад солі максимально простий: магній, сіро-водород і кисень. Завдяки йому шкідливі речовини в нашому тілі легше нейтралізуються і виводяться з організму. Найвидішу користь солі Епсома — це допомога в застосуванні браку такої речовини, як магній, і відповідно нормалізація й поліпшення роботи серцевого м'яза, зміцнити волосся, кістки та нігті. Також магній використовується організмом для зменшення запальних і хворобливих процесів у м'язах.

Оскільки найвища ефективність англійської гіркої солі досягається через вбирання через шкіру та пори, рекомендовано приймати лікувальні ванни з нею. Регулярні процедури допоможуть розслабити тіло та кінцівки, а також зняти больові відчуття в м'язах, відновити шкірні покриви, зробити шкіру м'якшою й оксамитовою, вивести непотрібні токсини та важкі метали з організму, швидко впоратися з головною болем, налагодити роботу внутрішніх органів, а саме органів шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи.

Спосіб застосування:

Англійська сіль Епсома від торгової марки Smart Care може використовуватися для прийняття лікувальних ванн. Таку корисну процедуру необхідно проводити двічі або тричі за тиждень — просто додаючи сіль у воду. Тривалість таких ванн приблизно 20-40 хвилин. Після процедури необхідно прийняти душ. Якщо після ванни із сіллю ви відчуєте спрагу — обов'язково випийте води. Також після застосування солі Епсома деякий час може спостерігатися процес швидкого та підвищеного потовиділення. Така реакція організму є нормою, яка незабаром пройде. Тому після процедури бажано швидше лягти спати та спробувати максимально розслабитися.

Протипоказання прийманню солі перорально: гостре перебіг захворювань шлунково-кишкового тракту, загострення хвороби гіпотонії, нестача (дефіцит) калію в організмі, хвороби нирок, непрохідність гостра кишківника, жовчокам'яної хвороби.

Протипоказання ванни із сульфатом магнію: інфекційні шкірні хвороби, підвищений внутрішньочерепний тиск, варикоз, гіпертензія 3 ступеня, схильність до прояву алергії.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок