Всі категорії
Додати товар

Прокладки fukang щоденні 22 шт

243 грн
Опис

Прокладки FuKang щоденні 22 шт.: застосування і лікувальні властивості Незважаючи на особливості складу і призначення таких прокладок, застосовувати їх досить просто. Відклю захисний шар з нижньої сторони і закріпіть виріб на білизну. З цього моменту жіночі щоденні прокладки почнуть надавати оздоровчий вплив на ваш організм. Активні рослинні речовини, яким просочений внутрішній шар, всмоктуються через слизову і усувають запалення і інфекції, борються з бактеріями і покращують кровопостачання тканин, прискорюючи процес відновлення і загоєння. Точкове вплив на уражену область пояснює високу ефективність прокладок в лікуванні гінекологічних захворювань та забезпечують їх м'яке, щадне дію на весь організм в цілому. Завдяки активній роботі китайських лікарів і вчених і були створені прокладки FuKang щоденні 22 шт., застосування яких показано при наявності таких серйозних захворювань, як: кольпіт і геморой; запалення та інфекції в органах малого тазу; маткові кровотечі та ерозії; цистит і інфекції органів сечостатевої системи; молочниця і інші грибкові захворювання; венеричні інфекції. Прокладки надійно закріплюються на білизну завдяки надійній клейовій основі і особливою формою і зберігають свої лікувальні властивості протягом 24 годин. Це забезпечує не тільки зручність їх використання, але і економічність такого способу оздоровлення. Універсальність цього гігієнічного засобу і м'якість його ефекту дозволяють застосовувати прокладки навіть дівчатам, які ніколи не страждали від гінекологічних захворювань і не мають скарг на жіноче здоров'я. Використовуючи прокладки в якості профілактики, вони вже через кілька днів відзначають наступний ефект: кількість виділень знижується до нормального рівня; нормалізується менструальний цикл, а передменструальний синдром стає менш вираженим; зникає набряк, подразнення і надмірна сухість слизової; напади циститу і молочниці з'являються значно рідше, аж до повного позбавлення від цих неприємних захворювань; м'яко і без шкоди для здоров'я відновлюється гормональний фон; поліпшується стан шкіри обличчя. Перше використання прокладки може викликати у жінки ряд незвичних відчуттів: від легкого холодку до паління. Таким симптоми не можуть вважатися проявом алергії на трав'яні компоненти і є відповідною реакцією організму на роботу активних речовин, які прокладки проникають в кров, тканини і органи, лікуючи їх від інфекцій, хвороб, запалень. Многие лекарственные средства в форме таблеток, настоев и мазей обладают значительным числом побочных эффектов и противопоказаний, а потому не могут использоваться без риска для здоровья. От них может повыситься давление и нарушиться свертываемость крови, расстроиться работа желудочно-кишечного тракта и появиться аллергические высыпания на коже и слизистых оболочках.

Травяные прокладки, напротив, абсолютно безопасны, поскольку состоят только из природных компонентов, которые не вызывают аллергии и подходят практически каждой женщине (за исключением девушек, у которых наблюдается индивидуальная непереносимость определенных трав и растений). И если вопрос о том, зачем нужны ежедневные прокладки, все еще смущает некоторых гинекологов и вызывает споры, то в необходимости таких средств, как товары марки FuKang сегодня не сомневаются ни врачи, ни обычные женщины, пользующиеся ими для профилактики и лечения.

Прокладки обладают легким травяным ароматом, который позволяет лучше маскировать запахи. Однако, в отличие от искусственных ароматизаторов, они не провоцируют раздражение кожи и не вызывают появление молочницы. Хрупкое равновесие женской интимной микрофлоры очень легко нарушить, поэтому стремление китайских производителей к преимущественному использованию натуральных компонентов в гигиенических средствах – не просто дань национальным традициям, а проявление настоящей заботы о здоровье каждой девушки.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
zana63fy4
бонита
Супер-продавець
Харків
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари