Всі категорії
Додати товар

Серветка для обличчя, tupperware

211 грн
Опис

Довжина – 30 см
Ширина – 30 см

Серветка з мікрофібри призначена для ніжного та щадного видалення з обличчя поту чи води, макіяжу чи забруднення. М'яка і ніжна як шовк тканина ідеально підходить для догляду за шкірою обличчя: не дряпає, не дратує шкіру, має високу здатність, що вбирає вологу, не викликає алергію. Вона необхідна людям з алергією на пилюку.

Нею зручно витерти обличчя та руки малюка.

Особливо стане в нагоді серветка в жарку пору, в лазні або СПА салоні, на пляжі або на прогулянці, на тренуванні, в поїздці або подорожі: Ви м'яко і акуратно видаліть піт з обличчя, шиї або тіла: м'яка серветка швидко вбирає піт і воду. Для зняття макіяжу або забруднення серветку треба намочити.
Компактна та зручна серветка виконана з екологічно чистого матеріалу – мікрофібри, займає мало місця в сумочці, її легко прати, вона швидко сохне.
Також серветкою можна прибрати пил, алергени та бактерії з поверхонь: можна протерти робочі поверхні, прилади, пластик, меблі, будь-яку побутову техніку. Серветка в сухому вигляді при збиранні притягує пил, як магніт. Змочена водою або невеликою кількістю миючого засобу, волокна серветки легко справляються навіть з брудом, що глибоко в'їлося.
Вона не викликає алергічної реакції та безпечна для навколишнього середовища.
Серветка призначена для тривалого використання, прати її треба в мильній воді, не можна сушити на радіаторі.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tupperware
tupperware
Супер-продавець
Одеса
71% виконаних замовлень
Була