Всі категорії
Додати товар

Зубна щітка біла середньої жорсткості з базою та зубною пастою piuma smile box medium...

810 грн
Опис

Інноваційна зубна щітка PIUMA – це оптимальне поєднання
ефективності та естетики. Щітка із щетиною середньої жорсткості
забезпечує чистоту для зубів та язика без подразнення ясен. Унікальний інструмент для гігієни ротової порожнини поєднав ергономічний і стильний дизайн, максимальну ефективність використання, вражаючу гнучкість і міцність. Мікрощетинки з преміум-матеріалів (Tynex®) ефективно очищають зуби, не пошкоджуючи ясен. Гнучка зубна щітка із зручною ручкою допомагає досягти навіть важкодоступних місць ротової порожнини, забезпечуючи ідеальну чистоту. PIUMA – результат еволюції зубної щітки, який перенесе регулярну процедуру очищення на новий рівень. Зубну щітку можна використовувати окремо або як заміну щітки з набору PIUMA з підставкою-календарем. Ступінь жорсткості – середня. Зроблено в Італії. В основі є отвір, в якому розміщується зубна щітка, яке з'єднане з каналом,що пропускає надлишок води. Це дозволяє уникнути застою води для кращої гігієни ванни для зубної щітки. Ви купуєте базу один раз, та використовуєте вічно! Запатентована система, що нагадує необхідність заміни зубної щітки. Поставте позначку початку (►) над відповідним місяцем покупки. Автоматично, мітка зупинки (■) нагадає вам, коли час змінити зубну щітку.

Інноваційна зубна паста PIUMA була розроблена, щоб спростити процес чищення зубів та зробити його максимально ефективним. Продукт, збагачений антиоксидантами та вітамінами A, B та C, очищає та захищає зуби, запобігаючи появі зубного нальоту та карієсу. Мультивітамінна формула також включає фтор (500 ppm) для захисту від карієсу та піклування про зубну емалі. Завдяки приємному аромату м'яти засіб дарує тривалий
відчуття свіжості. Відмінна риса пасти – унікальна невагома текстура, що нагадує ніжний крем. Легка консистенція та зручне пакування дозволяють використовувати всю пасту без залишку. Зроблено в Італії.

Застосування:
нанесіть необхідну кількість зубної пасти на зубну щітку та почистіть зуби.

Склад:
Вода, гідрогенізований гідролізат крохмалю, гідратований діоксид кремнію, ПЕГ-32, целюлозна камедь, ароматизатор, ретинілацетат, пантенол, аскорбілфосфатнатрію, лаурилсульфат натрію, сахарин натрію, фторид натрію, феноксиетанол, етилгексилгліцерин, CI 74260, лимонен.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
meyou.ua
from me to you
Супер-продавець
Київ
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари