Всі категорії
Додати товар

Вітаміни для енергії егіпет

400 грн
Опис

Wellwoman містить низку поживних мікроелементів для всебічної поживної підтримки, включно з вітамінами B6, B12 і залізом, які сприяють нормальному виділенню енергії. Фолієва кислота, пантотенова кислота та вітамін B12 корисні для зниження втоми та втоми.

• Олії примули вечірньої та зірчатки входять до складу Wellwoman разом із широким спектром поживних речовин і мікроелементів для підтримки зон здоров'я, що становлять найбільшу цікавість для жінок. Формула містить вітамін B6, який бере участь у регуляції гормональної активності, а також залізо, необхідне для нормального утворення еритроцитів і гемоглобіну, що є важливим чинником під час місячного циклу. • Домішка містить 400 мг фолієвої кислоти, яка незамінна під час вагітності, а також якщо ви плануєте вагітність або є ймовірність, що ви можете завагітніти.

• Wellwoman містить селен і цинк, які підтримують нормальну функцію імунної системи.
Вітаміни B6 і B12 також важливі для нормального функціонування нервової системи.

•До складу входить вітамін С, позаяк він сприяє нормальному утворенню колагену для нормального функціонування шкіри. Колаген — це речовина, яка надає шкірі еластичність. Плюс біотин, ніацин (віт. B3), цинк і рибофлавін (віт. B2) сприяють підтримці здоров'я шкіри. Цинк і біотин є поживними речовинами, які підтримують здоровий ріст волосся й нігтів.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
81259...
8125976dbrnjhbz
Одеса
Була