Всі категорії
Додати товар

Miradent plaque agent, рідина для виявлення зубного нальоту (500

450 грн
Опис

Ополіскувач порожнини рота для фарбування нальоту, без еритрозину.
Plaque Agent був спеціально розроблений для мотивації та навчання дітей ретельного чищення зубів. Він швидко і просто виявляє відкладення на зубах, забарвлюючи їх у синій колір, тим самим візуально демонструє дитині, чому потрібно чистити зубки.
Після чищення можна провести повторний тест, як правило, синього забарвлення на зубах більше не повинно бути. У випадку, якщо Ви все ж таки знаходите забарвлені ділянки, то або дитина пропустила їх, або це старий наліт, який може видалити стоматолог. Приємний присмак «Баббл-Гам» із захопленням приймається дітьми та дорослими.

Для використання Plaque Agent наберіть 10 мл рідини в мірний ковпачок і полощіть рот протягом 30 секунд. Після того, як Ви виплюнете рідину, зони, що вимагають очищення, будуть чітко видно, оскільки наліт забарвиться в синій колір. Фарба легко видаляється за допомогою зубної пасти.

Застосовувати Plaque Agent під наглядом дорослих – до складу входять виключно харчові барвники, відповідно варто максимально запобігати попаданню рідини на світлі поверхні та одяг.

Ingredients:
Aqua, Xylitol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Poloxamer 407, Potassium Sorbate, Aroma, Limonene, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Citric Acid, CI 42090

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
  • 500мл
Об'єм:
500 мл
Продавець
32posmishka
32posmishka
Супер-продавець
Львів
88% виконаних замовлень
Був