Всі категорії
Додати товар

Ополіскувач для ротової порожнини

250 грн -18% 205 грн
Опис

Високоефективний концентрований ополіскувач для ротової порожнини на основі рослинної сировини забезпечує повноцінний догляд за зубами, ефективно знімає запалення, набряклість і усуває кровоточивість ясен.
Завдяки бісабололу і ефірним оліям ополіскувач має яскраво виражений протизапальний ефект, перешкоджає розмноженню бактерій і є надійним завершальним етапом для догляду за порожниною рота.

Склад активних компонентів:
Vaccinium vitis extractum/Брусниці екстракт — надає дезинфікуючу і протизапальну дії. Ефективний при пародонтозі, зміцнює зубну емаль, відновлює і підтримує в нормі мікрофлору порожнини рота.

Glycerol/Гліцерин — прибирає бактерії, що викликають неприємний запах з ротової порожнини.

Sorbitol/Сорбітол — запобігає карієсу, допомагає зберегти баланс мікрофлори порожнини рота.

Vitamin C/Вітамін С — має антиоксидантну властивість, надає загоювальну і відбілюючу дії і усуває запалення.

Bisabolol/Бісаболол — має протизапальну, ранозагоювальну, заспокійливу і антибактеріальну властивості.

Melaleuca alternifolia oil/Чайного дерева ефірна олія — має протизапальну і бактерицидну дії. Усуває неприємний запах з рота, надає свіжість подиху, знімає наліт з зубів і бореться з карієсом.

Rosmarinus officinalis (rosemary) oil/Розмарину ефірна олія — це гарний дезінфікуючий компонент для полоскання порожнини рота, який позбавляє від неприємного запаху

Menthol/Ментол — має антисептичні властивості. Ефективно освіжає порожнину рота, надаючи свіжість подиху. Має місцеву протимікробну, протизапальну та знеболювальну дії.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл