Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Ополіскувач для ротової порожнини "свіжість подиху". ополіскувач для порожнини рота.jerelia

80 грн
Опис

❗🌸 Товар у наявності.Відправлення щодня.При покупці 2 лотів з моєї шафі знижка 5%🌸❗ Ополіскувач для ротової порожнини «Свіжість подиху» чудово очищає і освіжає порожнину рота. Знижує ризик розвитку карієсу: сприятливо впливає на тверді тканини зубів, перешкоджає утворенню зубного нальоту, має протимікробну дію і регулює кислотно-лужний баланс порожнини рота. Ефективно знімає запалення та набряклість, усуває кровоточивість і зміцнює ясна. Завдяки рослинним екстрактам і ефірним оліям ополіскувач має яскраво виражений протизапальний ефект, перешкоджає розмноженню бактерій. Надовго освіжає подих. Законсервований харчовим консервантом. У складі не має SLS і SLES, фторидів, антисептиків, штучних барвників і ароматизаторів. Концентрат. Перед використанням розводити водою 1:1.

Містить: екстракти шавлії, чебрецю, материнки, ксилитол, вінтергрінову олію, ефірну олію м'яти.

Екстракт чебрецю має протизапальну, антисептичну і загоюючу дію

Екстракт материнки має місцеву протизапальну, болезаспокійливу і антисептичну дію. Ефективний при карієсі і для його профілактики, а також для усунення неприємного запаху з рота.

Ксилітол (ксиліт) запобігає виникненню карієса, сприяє ремінералізації зубної емалі (за рахунок підвищення буферної ємності слини), нормалізує мікрофлору порожнини рота

Вінтергрінова олія володіє в'яжучою дією, сприяє загоєнню ранок і мікротріщин в порожнині рота

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tayana33
tayana33
Одеса
62% виконаних замовлень
Була