Всі категорії
Додати товар

Система засіб для домашнього відбілювання зубів white light (вайт лайт)

75 грн -14% 65 грн
Опис

Товар новий. Коробки можуть мати дефекти подібний до того як на фото. Сама не користувалася, тому не знаю який результат. Беруть їх багато.
Опис виробника
Засіб для відбілювання зубів Вайт Лайт доступний для домашнього використання. Вайт Лайт - це найновіша система в сучасній стоматології, в якій використовується світлова технологія.
Унікальність полягає у світловій технології та новітній технології двокомпонентного гелю. Два види гелю - засіб, що відбілює, і активний компонент - змішуються за допомогою спіралеподібної насадки і суміш слід застосовувати негайно після змішування. У поєднанні з двокомпонентним гелем світлова технологія ретельно знімає плями з поверхні зубів і, глибоко проникаючи в пористу структуру зубів, ретельно відбілює їх. Світло в приладі абсолютно нешкідливе для організму людини.
Якщо у вас сильне потемніння зубів використовуєте інтенсивніше опромінення. Можете повторити десятихвилинну процедуру двічі чи тричі на день. Протягом п'яти днів результат буде в наявності.
White light результат багаторічних наукових досліджень та експериментів є найкращою та досконалою системою для відбілювання зубів, заснованої на світловій технології. Перевага цього відбілювання полягає в тому, що його можна використовувати в домашніх умовах, має порівняно низьку ціну і в той же час є високоякісним продуктом.
Дослідження доводять, що оточуючі позитивно ставляться до людей, які посміхаються — усміхнені люди успішніші в коханні, в отриманні роботи. В посмішці полягає величезна сила. Красива посмішка відкриває двері та серця. Вона надихає, впливає, притягує до себе людей та приносить нам дивіденди у формі викиду в організм речовини щастя ендорфіну. Система Вайт Лайт – це гарне вкладення ваших коштів. З усмішкою від Вайт Лайт Вас чекає успішне яскраве майбутнє!
Комплекація:
1. Світловий прилад для відбілювання зубів.
2. Літієві батареї типу CR2025.
3. Гель А - 1 шт.
4. Гель В - 1 шт.
5. Капа для верхніх та нижніх зубів з виїмкою

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize