Всі категорії
Додати товар

Відбілююча емульсія для чутливих зубів crest whitening emulsions, 2 тюбики 20 грам

1340 грн
Опис

Новинка 2022 року

Останні інноваційні технології в домашньому відбілюванні зубів від компанії "Procter&Gamble" - Crest Whitening Emulsions!

Це революційна формула для домашнього відбілювання зубів, до складу якої входять активні краплі пероксиду водню, розчинені у зволожуючій основі. Грамотне поєднання компонентів дозволяє забезпечити швидке отримання бажаного результату практично без підвищення чутливості зубів. Засіб починає діяти з першої секунди нанесення та ефект від нього зберігається досить тривалий термін. При цьому після процедури відсутня необхідність чистити зуби щіткою або прополіскувати порожнину рота. Емульсія дуже швидко вбирається і не вимагає додаткового змивання. Crest Whitening Emulsions випускається в зручному форматі, завдяки якому емульсію можна взяти з собою в дорогу і підтримувати ефект відбілювання протягом дня. Вона поміщена в зручний компактний тюбик із вбудованим аплікатором.

Підходить для людей із чутливою зубною емаллю.
Швидко вбирається і не вимагає додаткового змивання.
Можливість відбілювання зубів із внутрішньої сторони.
Можливість коригування відбілювання окремих ділянок зубів.
Курс відбілювання розрахований на 14 днів.
Безпечні інгредієнти для емалі зубів.
Максимальний ефект відбілювання на 4 тони.
Спосіб застосування:

Промокніть зуби серветкою;
Нанесіть гель, не змивайте;
Прийом їжі та напоїв рекомендовано через 30 хвилин після нанесення засобу;
Для досягнення найкращих результатів наносите емульсію на зуби до 4-х разів на день.
Цей товар не призначений для використання дітьми та підлітками віком до 16 років, вагітним жінкам, жінкам у період лактації. Емульсії Crest Whitening Emulsions відбілюють лише природну зубну тканину, штучний матеріал (пломби, коронки, вініри, зубні протези тощо) відбілювання не піддається. Уникайте потрапляння емульсії у очі. При випадковому попаданні емульсії у ві очі слід ретельно промити їх водою. Не рекомендується їсти, курити і пити напої, що фарбують (чай, кава, червоне вино і т.д.) протягом 2-х годин після застосування емульсії. Деякі люди можуть відчувати підвищену чутливість зубів під час та після використання емульсії Crest Whitening Emulsions. Підвищена чутливість зубів носить тимчасовий характер і не є небезпечною для здоров'я та емалі зубів. Чутливість зубів повністю проходить після закінчення застосування відбілюючої емульсії. При підвищенні чутливості зубів можна скоротити процедури використання емульсії до 1 - 2 разів у день.

Термін придатності емульсії зазначений на дні упаковки. Виробник не вказує дату виготовлення товару, лише кінцеву дату до якої дозволено використовувати даний товар. Товар продається без оригінальної упаковки

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
20 мл