Всі категорії
Додати товар

Ручка для отбеливания зубов venus visage (4 ручки), более 40 применений, эффективная и...

500 грн
Опис

Ручка для відбілювання зубів Venus Visage (4 ручки), більше 40 застосувань,
ефективна та безболісна

Про цей товар

- ⭐ Ручка для відбілювання зубів -- Професійна ручка для відбілювання зубів Venus Visage містить 0,1% перекису водню, який може швидко видалити плями, що накопичилися за роки вживання чаю, вина, куріння, газованих напоїв та багато іншого.
- ⭐ Висока якість та ефективність. У нашій гелевій ручці для відбілювання зубів використовуються лише найкращі інгредієнти, що забезпечують швидкі результати відбілювання зубів лише за 30 секунд щоденного застосування. Ця ручка для відбілювання зубів розрахована більш ніж на 20 застосувань і може відбілити зуби на 4-8 відтінків при послідовному використанні.
- ⭐ Зручність та зручність у подорожі. На відміну від інших продуктів та наборів для відбілювання зубів, наші ручки для миттєвого відбілювання зубів компактні та максимально прості у використанні. Швидко, легко та зручно покладіть їх у сумочку або бардачок і переконайтеся, що у вас є один на всі випадки життя.
- ⭐ Точне націлювання: за допомогою тонкого і сфокусованого пензлика гель, що відбілює, можна наносити точно на потрібні ділянки зубів. Переконайтеся, що кожна видима частина вашої посмішки вибілена!
- ⭐ Чому варто вибрати Venus Visage - запасіться цими олівцями для відбілювання зубів, щоб поділитися ними з друзями та родиною - вони стануть чудовим подарунком на день народження, свято чи ювілей!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари