Всі категорії
Додати товар

Смужок для вибілювання зубів hikaka 7/14 пар

315 грн -30% 221 грн
Опис

- У новій смужці для вибілювання зубів використовується інноваційна технологія вибілювання зубів з активним киснем, яка дає змогу за короткий час видалити залишки на зубах, навіть плями на зубах, які було важко видалити через тютюн і алкоголь в упродовж багатьох років роблячи ваші жовті зуби білішими. зробити вашу усмішку яскравішою та чарівнішою.
- Не відвалюється. Удосконалена протиковзна технологія дає змогу вибілювальній смужці завжди прилипати до зубів, навіть якщо ви голосно розмовляєте або п'єте воду.
- Зручні та свіжі, з м'яким і приємним смаком м'яти, ультратонкі та м'які смужки ідеально підходять для ваших зубів. вам більше не доведеться турбуватися про розмову з людьми на близькій відстані, і в роті з'явиться присмак. Зрештою, деякі люди люблять м'яту.
- Швидке та просте вибілювання: просто нанесіть його на зуби, зачекайте 30 хвилин, а потім експонуйте. Ви можете побачити біліші зуби лише за одне використання. Продовжуйте використовувати набір, і ваші зуби будуть яскравими та білими.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари