Всі категорії
Додати товар

Відбілюючі смужки для зубів smilekit

250 грн
Опис

Чорні смужки для зубів із деревним вугіллям від SmileKit для освітлення на 4 тони за 7-14 діб, без переоксиду. Це найшвидший і найзручніший спосіб відбілювання з видимим ефектом після першого застосування. Дія кожної смужки спрямовано розщеплення, що фарбують емаль пігментів.

Особливість продукції

Зроблені з якісного гнучкого матеріалу, завдяки чому вироби щільно облягають поверхню кожного зуба, а гель, що освітлює, досить довго утримується на них.

У складі натуральне бамбукове вугілля, яке глибоко вбирається в поверхню емалі і дбайливо розщеплює фарбувальні пігменти.

Вироби в роті не створюють дискомфорту, що дозволить Вам спокійно займатися іншими справами, доки відбувається процедура.

Не придатні для відбілювання пломб, вінірів та зубних протезів!

Як відбілювати смужками?
1. Спочатку потрібно добре почистити зубки.

2. Потім дістати з упаковки та відокремити смужки від захисного шару.

3. Липкою стороною додати вироби до зубів. Довгу смужку до верхніх рядів, коротку до нижніх. Виступаючі частини підвернути.

4. Залишити їх усередині на півгодини, потім дістати та прополоскати рот. Не використовувати повторно один і той самий виріб!

Щоб отримати якісне та швидке відбілювання, виробник рекомендує не порушувати порядок етапів, вказаних в інструкції, та раціон харчування після процедури.

В комплекті:
-7 пар (14 смужок)
- інструкція
- вкладиш із відтінками зубів

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
alway...
always_smiling
Київ
67% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?