Всі категорії
Додати товар

Набір для домашнього відбілювання зубів stellar light

700 грн -15% 600 грн
Опис

Набір для відбілювання Stellar Light дозволяє швидко і безпечно досягти результатів професійного відбілювання зубів в комфорті свого будинку. Отримати білосніжну посмішку ніколи не було так просто.

Stellar Gel

У наборі Stellar Ви знайдете високоякісні стоматологічний відбілюючий гель.

Ми всього лише зменшили концентрацію перекису карбаміду, щоб зробити гель безпечним для домашнього використання, а також додали нітрат калію для запобігання чутливості зубів.

На відміну від пластикових шприців з дешевих наборів, гель Stellar продається в преміальному металевому апликаторе зі щіточкою для контрольованого нанесення гелю. Таким чином гель не буде розтікатися по роті і викликати роздратування.

Stellar Light

Основним перевагою відбілюючого набору є преміальна світлодіодна капа, що складається з 16 потужних світлодіодів і елементів нагріву, які прискорюють дію відбілюючого гелю в 15 разів!

Кожна капа калібрується для фільтрації ультрафіолету. Stellar Light світить безпечним синім 470нм світінням. Незважаючи на потужність світлодіодів, капа є портативною і може харчуватися від смартфона без необхідності додаткових адаптерів і батарей, а вбудований таймер забезпечить оптимальні сеанси відбілювання для досягнення найкращого результату.

Як це працює

Під дією тепла і 470нм світла запускається реакція діючих інгредієнтів відбілюючого гелю, під час якої гель розпадається на воду та іони кисню Ці іони проходять крізь зубну емаль і розчиняють зубні барвники на внутрішньому шарі зуба - дентині.

Безпека і ефективність цього процесу гарантується тим, що іони взаємодіють виключно з зубними барвниками завдяки особливій молекулярній структурі. Саме тому відбілювання зубів з технологією Stellar Light є абсолютно безпечним для зубів і рекомендується стоматологами.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Особливості:
Набір
Продавець
victoriya18
victoriya18
Житомир
67% виконаних замовлень
Була