Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Зубна паста crest cavity protection 232 грам із сша

255 грн
Опис

Crest Cavity Protection

Властивості:

При регулярному застосуванні запобігає виникненню карієсу.

Відчуття свіжості буде супроводжувати вас ще довгий час.

Зубна паста Crest з фтором вперше з’явилася 1955 року на ринку США. Вона стала першою пастою, яка ефективна при запобіганні і боротьбі з карієсом була підтверджена клінічними дослідженнями. Наприклад, у 1951 році їх проводили на групі з 1200 учнів міста Блумінгтон (штат Індіана). Учні середніх шкіл були першими, хто спробував зубну пасту з фторідом олова. Згідно з одним випробуванням, кількість випадків захворювання карієсом серед дітей віком від 6 до 16 років зменшилась на 49 відсотків. В іншому випадку цей показник становив 36%.

За оцінками стоматологів-практиків і вчених, ця паста стала справжнім досягненням в області стоматології. Американська Стоматологічна Асоціація офіційно схвалила пасту. 1 серпня 1960 р. Журнал Американської стоматологічної асоціації повідомив: «Зубна паста Crest показала себе ефективним, запобігає карієсу засобом високої якості». Але це було не все. Членів асоціації настільки вразило побачене, що вони пішли далі. Вперше у своїй історії Американська Стоматологічна Асоціація дала дозвіл на використання свого імені в рекламі комерційного товару.

З 1960-х років Crest стає найпопулярнішою зубною пастою в США.

Відразу ж після виходу на ринок пасти Crest фірма Procter&Gamble розпочала роботу по створенню її покращеної версії. Це був довгий і важкий процес. Протягом 25 років були протестовані 70 формул зубної пасти – і жодна з них не виявилася більш ефективною, ніж Crest.

В результаті багаторічної спільної роботи науковців і лікарів-стоматологів у 1980 році два незалежних клінічних дослідження, кожне з яких тривало 3 роки, підтвердили велику ефективність нової покращеної формули пасти Crest. Оновлений продукт під назвою «Хрест – покращена формула» з флуористатом був офіційно схвалений Американською Асоціацією Стоматологів і успішно продається на американському ринку з 1981 року.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user1...
user1636938061
Одеса
79% виконаних замовлень
Була