Всі категорії
Додати товар

Зубна паста crest pro-health advanced whitening + intensive clean 164гр toothpaste із сша

299 грн
Опис

Зубна паста Crest Pro-Health Advanced Whitening + Intensive Clean Toothpaste схвалена стоматологом. Клінічно перевірено.* Формула Pro-Health Advanced допомагає запобігти зростанню зубного нальоту, щоб зупинити проблеми ще до їх початку.**

Зубна паста Crest Pro-Health пропонує широкий спектр переваг в одному тюбику! Клінічно перевірені інгредієнти захищають вісім ключових областей, які стоматологи перевіряють найбільше за допомогою Pro-Health Advanced Whitening, включаючи карієс, наліт, гінгівіт, емаль, свіже дихання, зубний камінь, чутливість і відбілювання.

Отримайте потужний чистий і комплексний захист. Зубна паста Crest Pro-Health Advanced Whitening глибоко очищає, відбілює зуби та залишає у роті відчуття свіжості. Збагачена ключовим інгредієнтом, фторидом олова, зубна паста Crest Pro-Health допомагає захистити від зубного нальоту та гінгівіту, чутливості та карієсу, а також забезпечує здоров’я ясен і міцнішу емаль.

Терапевтичний фторид олова є потужним антимікробним засобом, який вбиває шкідливі бактерії, що викликають наліт і гінгівіт. Зубна паста Crest Pro-Health забезпечує переваги проти гінгівіту, яких немає в інших зубних пастах для чутливих зубів.

Гладка формула Crest Pro-Health відбілює та видаляє поверхневі плями. Здорова посмішка починається з правильно підібраної зубної пасти. Містить фторид олова для боротьби з карієсом і гінгівітом, а гладка формула м’яко видаляє поверхневі плями. Додайте зубну пасту Crest Pro-Health Advanced White до свого щоденного догляду за порожниною рота (чистка зубів 2 рази на день відповідно до рекомендацій стоматологів).

*Клінічно підтверджено користь від зубного нальоту, гінгівіту та підвищеної чутливості.

**Проблеми догляду за ротовою порожниною, такі як карієс і гінгівіт

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user1...
user1636938061
Одеса
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари