Всі категорії
Додати товар

Зубна паста "морська м'ята" marvis aquatic mint 25мл

130 грн
Опис

Зубна паста Marvis Aquatic Mint сприяє здоров'ю ротової порожнини і білосніжності посмішки. Вона має унікальну формулу, в яку входять фтор, який забезпечує зміцнювальний вплив, абразивні речовини, які делікатно очищають зубну емаль і ясна, а також інші корисні компоненти, що дарують відбілювальний ефект. У складі є спеціальна целюлозна смола, яка піклується про те, щоб ніжна, кремова консистенція засобу не затвердівала навіть після тривалого періоду експлуатації.

Паста дбайливо доглядає за зубною емаллю, видаляючи наліт і накопичені бактерії. Вона дивує неповторним ароматом з легкими, освіжальними нотками, а також оригінальним, виготовленим з органічного матеріалу флаконом, який стане прикрасою вашого туалетного столика.

Спосіб застосування
Використовувати невелику кількість зубної пасти 2 рази на день, вранці та ввечері. Для максимального ефекту чистити зуби не менше 1-2 хвилин, після, використовувати концентрат-ополіскувач Marvis.

Склад
Glycerin, Aluminum Hydroxide, Aqua (Water/Eau), Silica, Aroma (Flavor), Cellulose Gum, Titanium Dioxide, Ksylitol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Sodium Citrate, Citric Acid, Hydroxycitronellal, Farnesol.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nastyatulba
Mami_kidsstore
Супер-продавець
Кривий Ріг
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари