Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Зубна паста з м'ятою та чаєм 2080 청은차 peppermint cheong-eun-cha fresh tea toothpaste 120g

111 грн
Опис

Зубна паста 2080 청은차 Peppermint Cheong-Eun-Cha Fresh Tea Toothpaste містить екстракт перцевої м'яти, вітаміни та натуральні екстракти трав, надає лікувально-профілактичну дію, допомагає зберегти здоров'я та красу зубів, служить надійною профілактикою карієсу та захворювання ясен, попереджають появу зубного каменю.

У складі пасти сучасний високоякісний абразив діоксиду кремнію, який забезпечує дбайливе очищення зубів, не пошкоджуючи емаль. Містить вітамін Е, а також високоякісний екстракт чаю з провінції Юньнань, що має протизапальні та антибактеріальні властивості.

Зубна паста з лікувальними екстрактами видаляє зубний наліт, освіжає дихання, захищає від карієсу, попереджає захворювання ясен зі смаком м'яти та лікувальних трав. Прискорює загоєння дрібних ранок на слизових ротовій порожнині, зменшує набряклість тканин та чутливість ясен до механічних пошкоджень.

Об'єм: 120г

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
  • 120мл
Об'єм:
120 мл
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
81% виконаних замовлень
Була