Всі категорії
Додати товар

Now foods, solutions, xyliwhite, зубна гель-паста, нім і чайне дерево, м’ята, 181 г

280 грн
Опис

NOW Foods, Solutions, XyliWhite, зубна гель-паста, нім і чайне дерево, м’ята, 181 г

Очищення зубів - важлива гігієнічна процедура, яку ми виконуємо з самого дитинства, адже гарна та здорова усмішка - це не лише зовнішня привабливість, а й життєва потреба. Гелева зубна паста Now Foods XyliWhite Neem & Tea Tree якісно видаляє зубний наліт і залишки їжі з ротової порожнини, відбілює емаль, бореться із неприємним запахом з рота, зміцнює ясна та слизову оболонку.

Функціональними інгредієнтами зубної пасти є 25%-ний ксилітол і фермент папаїн.

Ксиліт – безпечний для здоров’я натуральний підсолоджувач, що видобувається з кукурудзи та берези. Він знищує бактерії, що провокують виникнення карієсу, та нормалізує рН-баланс у ротовій порожнині. Крім того, ксилітол сприяє відновленню пошкоджених зубів – якщо процес, звичайно, не надто запущений. Також ця сполука стимулює вироблення дентину та посилює демінералізацію зубної емалі.

Папаїн – компонент молочного соку недозрілих плодів папайї. Йому приписують антибактеріальні, протизапальні, ранозагоювальні, антиоксидантні властивості. Рослинний фермент ефективно бореться із зубним нальотом і зубним каменем, відбілює зуби, не завдаючи їм жодної шкоди.

Крім цих двох компонентів зубна гель-паста XyliWhite збагачена:

-олією з листя чайного дерева – як і папаїн, сприяє білизні зубів, а ще знімає запалення та кровоточивість ясен, є чудовим природним антисептиком;

-олією з листя грушанки - має виражений бактерицидний та репаративний ефекти, стимулює мікроциркуляцію слизової рота;

-екстрактом дерева нім - зміцнює емаль, допомагає зберегти зуби здоровими, бореться з бактеріями, що викликають карієс, покращує стан слизової оболонки при різних запальних захворюваннях.

Абразивним елементом зубної пасти виступає гідролізований діоксид кремнію — м’який, безпечний, не травмуючий емаль і тканини зубів мінерал.

Гель-паста XyliWhite Neem & Tea Tree від Now Foods не містить парабенів, лаурил сульфату натрію, глютену та фтору. З нею ваші зуби стануть міцнішими, а посмішка чарівною!

Рекомендації щодо застосування

Дорослі та діти від 2 років: нанесіть зубну гель-пасту XyliWhite на зубну щітку з м’якою щетиною. Ретельно чистіть після їжі, принаймні двічі на день або за вказівкою стоматолога.

Функціональні інгредієнти

Ксилітол (25 %), папаїн (відбілювання).

Усі інгредієнти

Вода, ксилітол (25 %), гідратований діоксид кремнію, гліцерин, сорбітол, бікарбонат натрію, карбонат кальцію, карбонат натрію, екстракт німу (Melia azadirachta), олія листя чайного дерева (Melaleuca alternifolia), екстракт листя гаультерії (Gaultheria procumbens), натуральний м’ятний ароматизатор, папаїн, ксантанова камедь, кокосульфат натрію.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
89% виконаних замовлень
Була

Схожі товари