Всі категорії
Додати товар

Зубна відбілююча паста gum original white, 75 мл

163 грн
Опис

Без упаковки.
Зубна паста GUM ORIGINAL WHITE має лікувальну та профілактичну дію. Завдяки унікальній формулі з мінеральних речовин і вітамінів вона видаляє пігментацію з емалі зубів, сприятливо впливає на тканини ясен і сприяє ретельному видаленню зубного нальоту. Німецький виробник GUM створив зубну пасту з відбілюючим ефектом, але без абразивних речовин та хімічних домішок. Головною діючою речовиною у формулі є мікронізований діоксид кремнію. Мікропузирки швидко розподіляються по поверхні зубів, легко проникають у міжзубні проміжки та тріщини. Це сприяє кращому видаленню пігментації.

До складу пасти входять вітаміни, які сприятливо впливають на тканини ясен. Мінеральні речовини – фторид та ізомальт надають на емаль захисну та зміцнюючу дію. Для досягнення максимального ефекту рекомендують чистити зуби двічі на день. Призначена паста для осіб віком від 18 років.

особливості:

Видаляє пігментацію та запобігає її появі завдяки унікальній запатентованій речовині StainClear.
Зміцнює та захищає зубну емаль (фторид та ізомальт).
Захищає ясна (вітамін Е).
Застосування:

Чистити зуби після кожного прийому їжі, але не менше двох разів на день (вранці та ввечері). Лише для дорослих.
Склад:

Екстракт листя стевії; Вода; Діоксид кремнію; Алантоїн; Ізомальт; Гідрогенізована рицинова олія; Ксантанова камедь; Фторид натрію; Токоферол ацетат; Лімонен.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Зелений
Розмір:
  • 75мл