Всі категорії
Додати товар

Зубна паста forever bright

308 грн
Опис

Ваші зуби стануть білими, а усмішка сяйлива під час використання Зубної пасти Форевер Брайт — найкращої пасти на світовому ринку. Ця неабразивна формула, що не містить фтору, об'єднала найкращі властивості стабілізованого гелю Алое вера з екологічно бездоганним бджолиним прополісом. В підсумку вийшла ексклюзивна зубна паста, яка знімає кровоточивість ясен, робить зуби білішими без використання хімічних вибілювачів. Вам і Вашій родині сподобається її натуральний приємний смак і освіжний ефект.

Інноваційний засіб для чищення зубів для всієї родини

Зубна паста Форевер Брайт поєднує в собі гель Алое вера та низку натуральних інгредієнтів, що сприяють чистоті зубів, свіжості дихання і приємному смаку.

Формула зубної пасти не містить фтору, тому всією сім'єю ви можете отримувати задоволення від натурального м'ятного смаку та пінистої текстури, яка залишає в роті відчуття чистоти та свіжості. Ця інноваційна паста-гель, що містить гель Алое вера з власних плантацій Форевер, ефективно прибирає зубний наліт у процесі чищення зубів, а також покращує здоров'я ясен і запобігає неприємному запаху з рота завдяки вмісту прополісу.

Форевер витратила роки, співпрацюючи з вченими та стоматологами для створення ідеальної зубної пасти на основі алое, яка була б безпечною й ефективною для всіх членів сім'ї.

Форевер Брайт не містить інгредієнтів тваринного походження, а тому підходить також для вегетаріанців і веганів. Чистить зуби двічі на день і правильно живляючись, Ви підтримуватимете чудове здоров'я та зовнішній вигляд Ваших зубів.

Подаруйте собі неперевершене відчуття чистоти та свіжості в ротовій порожнині з гелем-пастою для зубів Форевер Брайт.

МІСТЕННЯ ПАКОВАННЯ

130 г

ІНШІ ІНГРЕДІЄНТИ

Гель алое барбаденсис (стабілізований гель Алое вера), сорбіт, гідратований кремнезем, гліцерин, натрій лаурил сульфат, Chondrus Crispus (натуральний каррагінан, желеутворювач), ароматизатор, бджолиний прополіс, натрій-сахарин, натрій бензоат,хлорофілін-мідний комплекс.

ЗАСТОСУВАННЯ

Чистьте зуби пастою Форевер Брайт після кожного приймання їжі для блискучої білини зубів і свіжості дихання.

Переваги • Відчуття чистоти та свіжості
• Не містить фтору
• Містить бджолиний прополіс
• Освіжний м'ятний аромат

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Зелений
Розмір:
  • Другой
Продавець
shmoto4nica
shmoto4nica
Київ
57% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?