Всі категорії
Додати товар

Місвак зубна паста 60мл єгипет

145 грн
Опис

Місвак Єгипет оригінал!
Зубна паста за рецептами Аюрведи ідеально підходить не тільки для чищення зубів, але і для профілактичного масажу ясен. Паста має бактерицидні та в'яжучі властивості, зменшує прояви карієсу, кровоточивість ясен, дозволяє запобігти захворюванням ротової порожнини, залишає свіже дихання та приємний анісовий смак. Паста без фтору

У культурах Сходу ще досі зберігся звичай чистити зуби за допомогою гілочок дерев, що мають бактерицидні властивості.
Місвак — палички, що чистять, які роблять з гілок дерева Сальвадора персика. У самому дереві вже міститься фтор, танін, вітамін С, флавоноїди, алкалоїди. Палички місвак оберігають зуби від карієсу, зменшують біль у зубах, нейтралізують навіть запах з рота та роблять зуби гладкими та білими. Навіть палички з гілочок волоського горіха, оливи та інших дерев не можуть зрівнятися з ним у ефективності. Ось чому зубна паста набагато краща за інші продукти для догляду за ротовою порожниною.

Екстракт дерева Арак (з якого роблять мисвак – палички для чищення зубів) – традиційний аюрведичний засіб для догляду за порожниною рота. Має антисептичний, протимікробний ефект і містить 36 корисних мікроелементів.

Екстракт дерева Місвак (Сівак) має унікальні хімічні властивості, аналогічні до властивостей триклозану, хлоргексидину.

Не містить шкідливих хімічних речовин та фтору.

Відправка укр поштою здійснюється лише при оформленні замовлення з повною передоплатою «оплата продавцю на картку» !!!

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Гірчичний
Розмір:
  • 60мл