Всі категорії
Додати товар

Оновлена відбілююча з кристалами crest 3d white advanced glamorous-107g

330 грн -10% 300 грн
Опис

ДИВІТЬСЯ БУДЬ ЛАСКА ВСЮ ПРОДУКЦІЮ В МОЇХ ОГОЛОШЕННЯХ

Оновлена відбілююча зубна паста Crest 3D White Advanced Glamorous White New 2023 з покращеною формулою, відбілювання зубів після одного чищення.
Відбілює видаляючи до 90% вогнищ ураження, навіть у важкодоступних місцях. Надає сліпучому блиску посмішці завдяки активному поліруванню кристалами.

Січень 2026 рік

УСЕ СВІЖЕНЬКЕ
КОНСУЛЬТУЮ І ПІДБИРАЮ ПРОДУКЦІЮ ЗА ВАШИМ БАЖАННЯМ!

У НАЯВНОСТІ Є ВСЯ ЛІНІЙКА BRILLIANCE 3D, пасти, смужки, набори, ополіскувачі, ПИТАЙТЕ БУДЬ ЛАСКА, З ЗАДОВОЛЕННЯМ ВАС ПРОКОНСУЛЬТУЮ І ПІДБЕРУ ВАМ ОПТИМАЛЬНО ПО ВАШИМ БАЖАННЯМ!

ШВИДКА ДОСТАВКА І ВІДПРАВЛЕННЯ!

Доставка по Україні за рахунок покупця - Нова пошта, Укрпошта, передплата на картку ПриватБанк, післяплата.
Самовивіз Вишгород, Київська обл.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ ІНШІ ОГОЛОШЕННЯ!
У НАЯВНОСТІ ВІДБІЛЮЮЧІ, ЛІКУВАЛЬНІ, ДИТЯЧІ ЗУБНІ ПАСТИ CREST, ВІДБІЛЮЮЧІ СМУЖКИ В АСОРТИМЕНТІ, ОПОЛАСКУВАЧІ І ДР.ПРОДУКЦІЯ!
ВСЯ ПРОДУКЦІЯ ОРИГІНАЛ Procter&Gamble USA
ВСЯ ПРОДУКЦІЯ СВІЖА!
ВСЯ ПРОДУКЦІЯ ОРИГІНАЛ USA

Оновлена відбілююча зубна паста Crest 3D White Advanced Glamorous White New 2023 з покращеною формулою, відбілювання зубів після одного чищення.

Відбілює видаляючи до 90% вогнищ ураження, навіть у важкодоступних місцях. Надає сліпучому блиску посмішці завдяки активному поліруванню кристалами.
Ця відбілююча зубна паста розроблена за новою унікальною технологією з активним поліруванням кристалами, яка не просто відбілює зуби та видаляє поверхневі плями, але й допомагає запобігти формуванню нових плям навіть у мікротріщинах Ваших зубів.
Об´єм: 107 грам
Ціна: 300 грн.
Виробник – Procter&Gamble USA

Відбілююча зубна паста Crest 3D White Advanced Glamorous White є однією з найкращих професійних відбілюючих паст класу "Люкс".
Компанія виробник "Procter&Gamble" оновила і запустила в продаж одну з найпопулярніших зубних паст, що відбілюють у своїй лінійці. Crest 3D White Advanced Glamorous White - лідер з відбілювання зубів і надання блиску зубам, серед аналогічних зубних паст, що відбілюють. Зубна паста Glamorous White, у перекладі як "білий гламур", створена для тих, хто вміє бути стильним, піклуватися про своє здоров´я і йде в ногу з часом! Ви побачите неперевершений результат і блискучий блиск Вашої посмішки після використання цієї відбілюючої пасти. А використовуючи зубну пасту Glamorous White щодня два рази на день, Ваша усмішка завжди залишатиметься сліпучо білою, сяятиме радуючи Вас та всіх оточуючих!

Нова технологія тривимірного відбілювання зубів. Видаляє до 90% поверхневих забарвлень, навіть у важкодоступних місцях. Запобігає появі майбутніх плям. Відбілює і надає сліпучий блиск посмішці. найбільш важкодоступні місця. Захищає і зміцнює ослаблену емаль зубів. На довго продовжує ефект білизни зубів. Відчуття м´ятної свіжості. На довго освіжає дихання. Безпечні інгредієнти для емалі зубів. 2-х років і старше. 100% гарантія результату.
Відбілююча зубна паста Crest 3D White Advanced Glamorous White рекомендована для щоденного використання двічі на день, вранці та ввечері, а також при можливості після вживання продуктів, що фарбують.
Тюбик 107 грам.

Для однієї гігієнічної процедури достатньо зубної пасти розміром з горошину.

Це корисно знати: Оригінальна зубна паста торгової марки "Crest", що реалізується в картонній упаковці, не має захисної мембрани з фольги на шийці з зубною пастою. Захистом від розкриття пасти заводом виробником передбачені пломби на коробці із зубною пастою, що знаходяться з обох боків. Захисна мембрана з фольги на тюбику передбачена лише на тих зубних пастах, які реалізуються без картонної упаковки, або не мають захисні пломби на картонній упаковці із зубною пастою.

Рекомендації:
Виробник рекомендує використовувати зубну пасту Crest 3D White Advanced Glamorous White, як у період використання відбілюючих смужок, так і після нього. Для досягнення кращого результату та продовження ефекту білизни зубів, а також для зміцнення зубної емалі!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари