Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Nandme nx8000 звукова електрична зубна щітка ipx7, глибоке очищення

1755 грн
Опис

Характеристики зубної щітки Nandme NX8000

1 .
Глибоке очищення за допомогою технології Sonic Електричні зубні щітки забезпечують 41 000 рухів за хвилину, технологія Sonic очищає глибше та видаляє в 7 разів більше нальоту, ніж ручна зубна щітка.

2.
200 днів тривалого терміну служби батареї. Повністю зарядженій електронній зубній щітці потрібно лише 7-12 годин (у чутливому режимі), щоб вистачило 200 днів, ця електрична зубна щітка заряджається за допомогою індуктивного зарядного пристрою з USB-кабелем, ви можете заряджати її за допомогою ноутбука, павербанк, автомобільний зарядний пристрій або заряджайте безпосередньо за допомогою USB-розетки. легко переносити та подорожувати.

3.
12 насадок для щітки протягом 3 років.
Акумуляторна зубна щітка Nandme довговічніша, ніж аналогічні електричні зубні щітки на ринку. 12 насадок Dupont із 6 насадками W-форми та 6 м’якими насадками відповідають вашим потребам чищення зубів. Ця водонепроникна електрична зубна щітка гарантує, що вам не доведеться купувати нову протягом трьох років.

4.
5 рішень для догляду за зубами Електрична зубна щітка для дорослих із 5 режимами чищення підходить для різних станів порожнини рота. Чутливий - для тих, хто користується вперше або для чутливих зубів; Clean- для щоденного прибирання; Білий - для видалення складних плям; Поліроль - для яскравішого зубів; Gum Care - для покращення здоров'я ясен.

5.
Миється та розумний таймер .Акумуляторна зубна щітка з водонепроникною конструкцією IPX7, ви можете безпечно використовувати зубну щітку у ванні чи душі. Вбудований 2-хвилинний інтелектуальний таймер із інтервальною паузою, що нагадує кожні 30 секунд, щоб нагадувати вам про зміну зони чищення, заохочувати до звички чищення, рекомендованої стоматологом.

Зубна електрична звукова щітка Nandme — ідеальний подарунок до свят.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize