Всі категорії
Додати товар

Зубна паста biorepair scudo attivo anti-carie досконалий захист антикарієс 75 мл

250 грн
Опис

Biorepair Scudo attivo ANTI-CARIE - АНТИКАРИЕС
Посилена антикарієсна дія проти бактерій.
Захищає емаль від цукрових кислот.

Наліт, який утворюється і прилипає до зубів, якщо його не видаляти щодня, може викликати утворення кислот, які впливають на емаль, створюючи пошкодження, що призводять до виникнення карієсу.

ЧТО СОДЕРЖИТ BIOREPAIR® ACTIVE ANTICARIES SHIELD:

Вода, гідроапатит цинку*, гідратований діоксид кремнію, сорбіт, G lyceri, ксиліт, діоксид кремнію, ароматизатор, целюлозна камедь, цинк PCA, міристоілскарозинат натрію, метилко-ілаурат натрію, пірофосфат тетракалія, цукін натрію, цинку, цинку лимонна кислота, акрилоїлдіметилтаурат амонію/Сполімер VP, бензиловий спирт, феноксиетанол, бензоат натрію, лимонен.
*мікроремонт®

Що вирізняє Biorepair® Active Anti-caries Shield від інших зубних паст?

Удосконалена формула Biorepair® Active Anti-Caries Shield була поліпшена для протидії цукровим кислотам і карієсогенним бактеріям, поєднуючи технологію відновлення емалі microRepairs з активною дією Zinc PCA і ксиліту. MicroRepair®, частинки біоміметичного гідроксиапатиту, зв'язуються з емаллю, відновлюючи її та захищаючи, як щит від ерозійної дії кислот. Цинк PCA є активним інгредієнтом, що пригнічує метаболічну активність бактерій, основною причиною утворення зубного нальоту, а отже, карієсу. Ксиліт протидіє Streptococcus mutans, відповідальному за демінералізацію зубів і каріозні ураження. Цей передовий формульний комплекс протидіє утворенню карієсу, щодня захищаючи емаль від бактеріальної агресії.

Що таке microRepair®

MicroRepair® — це частинки, що складаються з гідроксиапатиту, склад яких дуже схожий на склад зубної емалі. Ця схожість надає microRepair® біоміметичні властивості, завдяки яким мікрочастинки інтегруються з емаллю та дентином, викликаючи відновлювальну активність.

ВАЖНО:

Використання Biorepair® дозволено без нагляду дорослих навіть дітям до 6 років завдяки тому, що немає фтору. microRepair® сприяє оптимальній ремінералізації емалі та дентину.

Biorepair НЕ містить:

Фтор
Діоксид титану
Sodium Lauryl Sulfate (SLS)
Парабени
Об'єм 75 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 75мл