Всі категорії
Додати товар

Зубная паста emoform actifluor kids детская 75мл

333 грн
Опис

Діткам у віці 6-12 років необхідний комплексний догляд і захист молочних та постійних зубів, які вже поступово з'являються. Спеціально для них швейцарські експерти розробили високоефективну зубну пасту, яка належним чином подбає про здоров'я і красу зубів. Представлений продукт гарантує делікатне, але ретельне очищення, стимулює утворення слини, а також запобігає сухості в порожнині рота.

Формула створена на основі унікального комплексу Youngstars actifluor з фтористими сполуками олова і натрію. Завдяки йому паста забезпечує вміст іонів фтору на рівні 1000 ppm F-. Завдяки додаванню до складу ксилітолу Emoform Actifluor Youngstars запобігає карієсу, зубному нальоту і запальним процесам. Ще один активний компонент - фторид олова, завдання якого не допустити розвитку в порожнині рота патогенної мікрофлори, забезпечити здоров'я ясен, зубів і слизової оболонки.

Кислотність пасти становить близько шести одиниць, абразивність - близько сорока одиниць. Веселе дизайнерське оформлення не залишить байдужим жодного малюка.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • 75мл
Об'єм:
75 мл
Продавець
sk4021
sk4021
Київ
50% виконаних замовлень
Була