Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Зубна паста emaldent німеччина original/whitening/complete/sensit

45 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

В наявності зубні пасти чудової якості в 4 різновидах:

1) Зубна паста Emaldent Original, з антибактеріальним активним інгредієнтом цинку, забезпечує повний догляд за зубами та язиком. Спеціальна формула запобігає утворенню зубного каменю та м'яко та ретельно видаляє непривабливий наліт. Спеціально підібрані ефірні олії зберігають подих надзвичайно свіжим.

2) Зубна паста Emaldent Whitening м'яко та ретельно видаляє непривабливий наліт і допоможе зберегти природну білину ваших зубів. Вибілювальна зубна паста Emaldent активно захищає від карієсу, зміцнює й ремінералізує зубну емаль. Крім того, вона зберігає подих свіжим. Підходить тільки для дорослих. Результат залежить від природного кольору зубів.

3) Зубна паста Emaldent Complete з антибактеріальним активним інгредієнтом цинку забезпечує повний догляд за зубами та язиком. Спеціальна формула запобігає утворенню зубного каменю, а також акуратно та ретельно видаляє непривабливий наліт. Комплексна зубна паста Emaldent активно захищає від карієсу та зміцнює зубну емаль. Крім того, вона зберігає подих свіжим.

4) Зубна паста Emaldent Sensitive захищає від карієсу та зміцнює зубну емаль. М'які очисні частинки м'яко та ретельно очищають зуби. Зубна паста Emaldent знижує чутливість зубів і зберігає дихання свіжим.

Спосіб застосування
невелику кількість зубної пасти нанести на зубну щітку. Чистити зуби круговими рухами, одночасно акуратно масажуючи ясна. Порожнину рота обполоснути невеликою кількістю води, затримуючи її на 20-30 секунд.

Склад
Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Propylene Glycol, Glycerin, Tetrapotassium Pyrophosphate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Glycerophosphate, Zinc Chloride, Menthol, Sodium Saccharin, Limonene, Ci 74160, Ci77891.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
user995041
user995041
Вінниця
Була