Всі категорії
Додати товар

Зубна паста ранок-вечір із кордицепсом fohow

239 грн
Опис

Виробник: Fohow Health Products

Кілька примірників у наявності

Зубна паста ранок-вечір Fohow — зуби ще здоровіші!
Це новітнє досягнення, отримане завдяки багаторічним дослідженням і пошукам команди експертів Нії компанії Fohow. Містить у собі екстракт кордицепса, регулюючи стан і підтримуючи порожнину рота здоровою.

Зубна паста ділиться на два різновиди з різним складом і функціями, для виконання спрямованої дії та різних вимог щодо догляду за порожниною рота вранці та ввечері. Вранці це вибілювання, ввечері — усунення бактерій і стримування їх розмноження, повна турбота про зуби та підтримання здоров'я ротової порожнини.

Зубна паста "Ранок". Фруктовий смак.
Склад: екстракт кордицепса китайського, сорбідол, вода, гліцерин, 2-водний гідроортофосфат кальцію, гідроксиапатит, діоксид кремнію (відбілювальний фактор), лаурилсульфат натрію, харчова ароматизувальна есенція, фітат натрію (****** пірофосфат калію, — півкамер 407, ксантанова камедь, пірофосфат натрію, CI 77891, цитрат цинку, сахарин натрію, целюлозна камедь, метилпарабен, CI 74260.

нормалізує баланс ротової порожнини
з додаванням екстракту кордицепса, зменшується розмноження шкідливих бактерій, а такжЗубна паста "Ранок" Fohow (Фенекс). Фруктовий смак підтримується балансом у ротовій порожнині. Поліпшується стан зубів і ясен. Також паста усуває запальні процеси та біль у зубах, є профілактичним засобом проти карієсу.
має антибактеріальну та дезінфікувальну дію
доданий натуральний екстракт статевих ***** який чудово уповільнює процес окислення, захищає природний колір зубів, усуває наліт на зубах від паління, кави, чаю та інших зовнішніх впливів, скорочує утворення зубних каменів, очищає глибокі шари зубів від забруднень, зберігає зуби в чудовому стані, робить їх міцними та здоровими.
ефективно захищає ясна та зуби
природний екстракт статевих **** має комплексну очисну дію, робить зуби білішими та здоровішими, також спеціальні відбілювальні елементи роблять зуби білими.
освіжає дихання
має приємний фруктовий (яблучний) аромат, усуває неприємний запах із рота. Під час використання вранці освіжає подих на весь день.
Зубна паста "Вечер". М'ятний смак.
Зубна паста "Вечер" Fohow (Фенекс). М'ятний смак.
Склад: екстракт кордицепса китайського, екстракт жимолости японської, екстракт шоломниці, екстракт сарканди гладкої, екстракт женьшеню, карбонат кальцію, сорбідол, вода, гліцерин, діоксид кремнію, 2-водний гідроортофосфат кальцію, ксантанова камедь, целюлозна камедь, карбомер, лаурилсульфат натрію, цукорин натрію, метилпарабен, піреофосфат натрію, хлорофіл, есенція м'яти, ментол.

має антибактеріальну дію
активні інгредієнти зубної пасти здатні пригнічувати розмноження шкідливих бактерій ротової порожнини, підтримують баланс мікрофлори та здоровий стан порожнини рота.
вибілює зуби та усуває наліт
паста містить безліч активних компонентів: екстракт жимолості японської, екстракт шоломниці, екстракт сарканди гладкої, екстракт женьшеню. Очищає зуби, запобігає карієсу, має профілактичний та допоміжний вплив під час кровотечі, болю та гіперчутливості ясен.
освіжає дихання
м'ята очищає й освіжає подих, усуваючи неприємний запах. Під час вечірнього використання, приносить відчуття комфорту в ротовій порожнині та свіжість.
Основна дія:
защита зубов от кариеса с Fohow
профілактичне зміцнення зубів:
екстракт кордицепса в поєднанні з натуральними рослинними компонентами запобігають і допомагають позбутися кровотеч ясен, виразок ротової порожнини, пародонтиту, неприємного запаху з рота, болю в яснах, зубного карієсу.
очищення ротової порожнини:
натуральний екстракт статевих речовин **** допомагає видалити плями на зубах, очищає глибокі шари зубів від забруднень, зберігає зуби в чудовому стані, робить їх міцними та здоровими.
двоспрямована регуляторна дія:
мають очевидну двоспрямовану регуляцію, суттєво покращує стан порожнини рота.
подвійна нормалізація бактеріального фону:
рослинні глікозиди +фенол, вбивають шкідливі мікроби в ротовій порожнині, очищають порожнину рота від найпростіших паразитів, зменшують повторне розмноження мікробів.
Стандарт упаковки:
в пакованні 2 тюбики по …

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари