Всі категорії
Додати товар

Місвак зубна паста 60мл єгипет

145 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Місвак Єгипет оригінал!
Зубна паста за рецептами Аюрведи ідеально підходить не тільки для чищення зубів, але і для профілактичного масажу ясен. Паста має бактерицидні та в'яжучі властивості, зменшує прояви карієсу, кровоточивість ясен, дозволяє запобігти захворюванням ротової порожнини, залишає свіже дихання та приємний анісовий смак. Паста без фтору

У культурах Сходу ще досі зберігся звичай чистити зуби за допомогою гілочок дерев, що мають бактерицидні властивості.
Місвак — палички, що чистять, які роблять з гілок дерева Сальвадора персика. У самому дереві вже міститься фтор, танін, вітамін С, флавоноїди, алкалоїди. Палички місвак оберігають зуби від карієсу, зменшують біль у зубах, нейтралізують навіть запах з рота та роблять зуби гладкими та білими. Навіть палички з гілочок волоського горіха, оливи та інших дерев не можуть зрівнятися з ним у ефективності. Ось чому зубна паста набагато краща за інші продукти для догляду за ротовою порожниною.

Екстракт дерева Арак (з якого роблять мисвак – палички для чищення зубів) – традиційний аюрведичний засіб для догляду за порожниною рота. Має антисептичний, протимікробний ефект і містить 36 корисних мікроелементів.

Екстракт дерева Місвак (Сівак) має унікальні хімічні властивості, аналогічні до властивостей триклозану, хлоргексидину.

Не містить шкідливих хімічних речовин та фтору.

Склад: Calcium carbonate, Soft Water, Flavour, Peelu Extract, Sodium Silicate, Glycerine, Sodium saccharin.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари