Всі категорії
Додати товар

Оригінальні насадки головки для зубної щітки xiaomi soocas v1/x1/x3/x5/x3u

430 грн
Опис

Оригінальні насадки головки для зубної щітки Xiaomi Soocas V1/X1/X3/X5/X3U

Насадки нові, запечатані у заводській упаковці із захисною голограмою. Ціна за 1 упаковку, в якій знаходяться 2 насадки. За заявами виробника насадки не вистачає до 90 днів використання.

Насадки для електричних зубних щіток Soocas є інноваційним рішенням, яке дозволяє досягти високої ефективності при чищенні зубів. Щетинки насадок мають щільну структуру, що дозволяє ефективно видаляти зубний наліт. З іншого боку, геометричні постаті, у яких групуються щетинки (такі як ромб чи трапеція), забезпечують набагато ефективніше видалення нальоту.

Завдяки напівкруглій формі щетинок, насадки Soocas забезпечують безпеку при чищенні, оскільки вони не ушкоджують чутливу тканину ясен. Це робить процес чищення зубів приємним та безпечним одночасно.

Усі насадки для зубних щіток Soocas проходять сертифікацію в Управлінні з санітарного нагляду за якістю продуктів харчування та медикаментів (FDA) у США. Крім того, кожна головка зубної щітки проходить УФ-стерилізаційну обробку, щоб забезпечити її чистоту від шкідливих мікроорганізмів, а асептична вакуумна упаковка зберігає насадки в стерильності в процесі транспортування.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари