Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Зубна щітка середньої жорсткості marvis toothbrush

189 грн
Опис

Запорукою здорових зубів і білосніжної усмішки є ретельна регулярна гігієна ротової порожнини. Забезпечить її, а також зробить щоденні процедури догляду максимально комфортними зубна щітка Marvis Toothbrush відомого італійського бренда.

Дизайн інструмента сподобається поціновувачам лаконічності. Чорний колір, простота форми, невеликий декоративний елемент у вигляді назви бренда мають гармонійний та органічний вигляд. Аксесуар відзначається також ергономічністю – він зручно лягає в руку і не вислизає під час чищення зубів. Щетинки виробу вирізняються оптимальною жорсткістю для ретельного видалення нальоту, залишків їжі і дбайливого впливу на емаль. Вони не спричиняють больових відчуттів, водночас не залишаючи карієсу і зубному каменю жодного шансу! Стильний футляр захистить щітку від забруднень.

Спосіб застосування: невелику кількість зубної пасти нанести на щітку. Чистити зуби круговими рухами, одночасно акуратно масажуючи ясна. Порожнину рота прополоскати невеликою кількістю води, затримуючи її на 20-30 секунд.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize