Всі категорії
Додати товар

М’які бамбукові зубні щітки 10 шт.

399 грн
Опис

Бамбукові зубні щітки
М’яка щетина Вугільні відбілювачі зубів

М’які зубні засоби для догляду за ротовою порожниною

Шукаєш щось незвичайне для своїх зубів? Набрид всюдисущий пластик ?!

Зубна щітка Сlack зроблена зі справжнього бамбука. Так-так, тієї самої азіатської трави, яка найвища у світі! Додай трохи екзотики у свою ванну кімнату!

Коли мова заходить про перероблення пластику, в першу чергу думаєш про пакети з супермаркету. Але аж ніяк не про зубні щітки. А ось і даремно: всі щітки, якими ти користувався за своє життя до цього часу не розклалися. І розкладання таке не передбачається ще років сто.

Почати турботу про планету можна з малого, просто купивши бамбукову зубну щітку Clack. Вона зроблена з натурального бамбукового волокна, яке утилізується і переробляється. Щетина зроблена з нейлону. Він м'який, не травмує зуби та ясна.

Дерев'яна зубна щітка прослужить набагато довше за пластикову. Підходить для дітей будь-якого віку. Найвигідніше купити одразу 5 щіток з 10% знижкою. Це вирішить проблему щомісячної заміни пластикової щітки твоїх друзів і близьких. Є два відтінки дерева: один темніший, інший - світліший. Також на твій вибір різного кольору щетина.

Вести усвідомлене споживання так просто. Зроби перший крок зі звичайної, здавалося б, речі - бамбукової зубної щітки у своїй ванній.

Ступінь жорсткості - середня.

Матеріал: бамбукове волокно, щетина з нейлона.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари