Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Бездротовий портативний іригатор для зубів xiaomi mijia electric teeth flosser f300...

1738 грн -9% 1598 грн
Опис

В наявності. Нові, оригінал, коробки запаяні плівкою з заводу. Гарантія 12 місяців.
Надійно упаковуються для пересилання. Нова поставка, дата виготовлення 12.2023

Акція! В подарунок якісні зубочистки зубна нитка Xiaomi SOOCAS Professional Dental Floss Picks (1 коробка, в якій 50 зубочисток).

Це найновіша модель на сьогодні. Компанія Xiaomi врахувала відгуки користувачів попередніх моделей іригаторів і тепер це ідеальний пристрій, без компромісів.

Портативний іригатор порожнини рота з інтелектуальною системою зарядки, знімним дном резервуара для води, тривалим часом автономної роботи і різноманітними насадками - це надійне і зручне рішення для ефективного догляду за зубами і порожниною рота. Він перевершує за зручністю та функціональністю звичайні зубні щітки і є ідеальним помічником у підтримці здоров'я та краси посмішки протягом тривалого часу. З цим пристроєм можна досягти ідеальної чистоти зубів, включно з тими місцями, які недоступні для звичайної зубної щітки. Три режими роботи відповідають різному рівню тиску води, що ідеально підійде для людей з різною чутливістю зубів і четвертий режим — струмінь.

Поєднуючи в собі просунуті технології та ергономічний дизайн, іригатор забезпечує ефективне видалення зубного нальоту і залишків їжі. Пристрій оснащений новим розумним електродвигуном на постійних магнітах, який дає змогу створювати тиск струменя до 140 psi та генерувати 2000 імпульсів на хвилину. Така міць дає можливість проникати глибоко між зубами й очищати навіть важкодоступні місця без шкоди для здоров'я.

Компактний розмір і зручність перенесення роблять іригатор Xiaomi Mijia Electric Teeth Flosser F300 ідеальним для використання в будь-якому місці і в будь-який час. У комплекті йдуть три різні типи насадок, які дають змогу налаштувати пристрій під індивідуальні потреби.

Знімне дно резервуара для води ємністю 240 мл легко від'єднується та встановлюється назад, що забезпечує легке чищення та зручність використання в подорожах. Крім того, зовнішній бік прозорого резервуара позначений об'ємом води, що дає змогу контролювати витрату і не додавати воду в процесі.

Іригатор Xiaomi Mijia Electric Teeth Flosser F300 працює до 115 днів у режимі мінімальної потужності і до 55 днів у стандартному режимі, що дає змогу використовувати пристрій упродовж тривалого часу, не піклуючись про заряджання. Пристрій також захищений за стандартом IPX7, що гарантує його легке чищення і безпеку.

Виробник: Xiaomi Mijia
Модель: Electric Teeth Flosser F300 MEO703 BHR7008CN Electric Teeth Flosser F300 MEO703 BHR7008CN
Тип пристрою: Бездротовий іригатор
4 режими роботи: Делікатний, стандартний, масаж, струмінь
3 насадки: Стандартна насадка (для щоденного догляду), багатофункціональна насадка (для боротьби проти нальоту і каменю), ортодонтична насадка (для ефективного чищення брекетів і коронок)
Ступінь водонепроникності: IPX7
Ємність резервуара для води: 240 мл
Робоча потужність: 12 Вт
Діапазон тиску води: 20-140 PSI
Джерело живлення: Акумулятор
Ємність акумулятора: 2200 mAh
Час автономної роботи: 55-115 днів (залежить від режиму і частоти використання)
Тип роз'єму для заряджання: USB Type-C
Час заряджання: 4 год
Індикація зарядки: Є
Матеріал корпусу: Пластик
Колір: Білий
Висота: 211 мм
Ширина: 74 мм
Довжина: 50 мм

Комплект поставки:
- Іригатор Xiaomi Mijia F300 в оригінальній запечатаній коробці
- 3 насадки в коробці для зберігання
- Кабель для зарядки USB Type-C (блок живлення в комплект не входить, можна використовувати зарядний смартфона або заряджати від ноутбука через порт USB)
- Посібник користувача
- Чек

Якісний, функціональний і дуже ефективний іригатор! Це брендовий товар, якістю залишитеся дуже задоволені.

Самовивозу немає, отримуйте замовлення у зручний час на пошті.
Дивіться всі оголошення — багато корисного від Xiaomi

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл