Всі категорії
Додати товар

Насадки 3 шт. у коробці для електричної щітки xiaomi mijia sonic t300 t500 t500c...

418 грн
Опис

В наявності. Нові, оpигінал, коробки запаяні плівкою із заводу. Гарантія якості, надійно упаковуються для пересилання.
Нова поставка, дата виготовлення 02.2022

Коробка з 3 насадками REGULAR має артикул DDYST01SKS/NUN4001CN і підходять тільки для таких моделей:
Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T300/T500/T500C

Щетинки DuPont мають оптимальний рівень жорсткості та досить щільно розміщені один до одного, що дало змогу поліпшити процес очищення ротової порожнини від залишків їжі на 40%.
Висока щільність щетинок зубної щітки, а також їхня форма та конструкція дадуть змогу забезпечити максимальний рівень ефективності в процесі чищення зубів. Групування щетинок у формі певних геометричних фігур (ромб, трапеція тощо), сприяє ефективному видаленню зубного нальоту.

Крім того, напівкругла форма щетинок гарантує безпеку чищення, а саме: не дряпає й не завдає пошкоджень досить чутливій тканині ясен. Тому процес чищення зубів стане не тільки приємним, але й безпечним.

Всі насадки для зубної щітки Xiaomi Mijia Sound Electric Toothbrush, проходять обов'язкову сертифікацію в США FDA (Управління із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів). Кожна головка зубної щітки проходить УФ-стерилізаційне оброблення, щоб очистити її від всіляких шкідливих мікроорганізмів, а вакуумне асептичне пакування збереже насадку в чистоті та стерильності під час транспортування.

Насадка для зубної щітки Xiaomi Mijia Sound Electric Toothbrush легко знімається і встановлюється, що спростить процес її очищення, заміни та подальшого обслуговування. Стоматологи рекомендують міняти насадку кожні три місяці.

*Ціна вказана за 1 коробку (в якій 3 насадки білого кольору), зубна щітка не входить до комплекту поставки.
Це брендовий товар, якістю залишитеся дуже задоволені.

Самовивозу немає, отримуйте замовлення у зручний час на пошті.
Дивіться всі мої оголошення — багато корисного від Xiaomi

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари