Всі категорії
Додати товар

Портативний іригатор для порожнини рота зубів брекетів

1195 грн
Опис

Іригатор бездротовий/подарунок мамі / дівчині/тато/на Новий рік/на 8 березня

Портативний іригатор із легкістю усуває до 99,9% шкідливих бактерій, темних плям і залишків їжі, водночас гарантуючи 100% безпеку емалі. Також іригатор є найкращим вибором для догляду за імплантами та брекетами. Він повністю підходить для щоденного догляду за порожниною рота. Завдяки використанню технології Spin, насадки іригатора обертаються на 360°. Пульсувальний струмінь під час обертання насадки проникає в найбільш важкодоступні місця, якісно очищає коронки, мости, імпланти, брекет-системи, простір між зубами. Максимальна ефективність очищення зубів гарантована.

У бездротовому іригаторі передбачено 3 режими роботи:
-м'який;
-нормальний;
-імпульсний.

Під час першого використання приладу або, якщо у вас чутлива емаль, рекомендується вибрати м'який режим.
Імпульсний режим ідеальний для масажу та зміцнення ясен, а також нормальний режим для догляду за порожниною рота загалом.

Іригатор Portable Oral Irrigator FC 1591 — цей практичний прилад, який можна брати в поїздки та подорожі або використовувати вдома. Завдяки тривалій автономній роботі іригатор можна взяти із собою навіть туди, де немає можливості поставити на заряджання. Завдяки інтерфейсу USB батарея приладу може заряджатися від будь-яких зарядних пристроїв.

Використовувати іригатор можна будь-де, не переживаючи за те, що всередині корпусу потрапить вода. Завдяки водонепроникному дизайну та класу захисту IPX7, іригатор абсолютно захищений від потрапляння вологи. Застосовувати його можна й у душі, і у ванній — прилад не зіпсується.

Ємність резервуара іригатора Portable Oral Irrigator FC 1591 становить 300 мл, вона виготовлена з високоякісних матеріалів, які без зусиль очищаються від будь-яких забруднень. Це робить експлуатацію пристрою ще зручнішою та простішою.

Характеристики:

*Живлення: вбудований Li-ion акумулятор 1400mAh,
*Час повного заряджання: 4 години
*Індикація заряду
*Напруга: 100-240В змінного струму 50/60 Гц
*Мочність: 5 Вт
*Частота пульсу: 1400-1800 разів/хв
*Адаптер: DC5V, 1А
*Автоматичне вимкнення через 2 хвилини роботи
*Чорно режимів: 3 (нормальний, м'який, імпульсний) з функцією пам'яті останнього режиму
*Кількість насадок: 2
*Поворот насадок на 360°
*Об'єм резервуара для води: 300 мл
*Расхід води: ≥ 200 мл/хв
*Водонепроникний рівень: IPX 7 клас

У КОМПЛЕКТІ:

іригатор
2 насадки
адаптер
USB кабель

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
300 мл

Схожі товари