Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Електрична зубна щітка xiaomi soocas so white ex3

330 грн
Опис

Виробник: Xiaomi

Кілька примірників у наявності

У наявності є синій колір і рожеві.

- Компактні габарити та продуманий дизайн
Електрична зубна щітка SO WHITE EX3 досить легка — важить усього 50 грамів і практично не відчувається в руці. Крім того, вона вирізняється зручним дизайном. Корпус виробу виготовлений з ABS пластику з ретельно обробленою поверхнею й дуже зручним розміщенням функціональних кнопок. Крім того, ця модель постачається у двох колірних варіантах: рожевий — підходить для дівчаток і свіжий темно-синій — чудово підходить для хлопців.

- Щетинки DuPont —
В електричній щітці SO WHITE використовуються імпортні американські щетинки DuPont, які мають помірний рівень жорсткості, що дасть змогу уникнути пошкодження ясен. Щетинки легко проникають у міжзубні проміжки, швидко й ефективно видаляючи залишки їжі.
- Змінна головка щітки —
Конструкція насадки SO WHITE має невелику овальну форму, яка покрита м'яким гумовим шаром, щоб уникнути пошкоджень ротової порожнини. Конструкція головки щітки — знімна, що дає змогу користувачеві міняти її кожні 6 місяців для досягнення найкращого ефекту очищення.

- Бездротовий зарядний пристрій Smart Touch —
До комплекту постачання входить бездротовий зарядний пристрій (док-станція), який дасть змогу заповнити рівень заряду зубної щітки, якого бракує. Досить просто встановити зубну щітку безпосередньо на док-станцію для швидкого заряджання SO WHITE. За повністю зарядженого акумулятора, ви зможете чистити зуби двічі на день по 2 хвилини впродовж приблизно 25 днів.

- 3 інтуїтивно зрозумілих режими користувача —
Електрична зубна щітка SO WHITE EX3 обладнана потужним двигуном, з піковою частотою 31 000 разів/хв, що дає змогу очищати поверхню зубів за короткий проміжок часу, не пошкоджуючи поверхню ясен.
Зубні щітки SO WHITE EX3 підтримують 3 різні режими чищення. Стандартний режим із частотою звукових коливань 31000 разів на хвилину, забезпечує глибше чищення ротової порожнини. М'який режим із частотою звукових коливань 27000 разів на хвилину, підходить для чутливих ясен і для тих, хто вперше користується електричною зубною щіткою.
Третій режим використовує чергування 2 різних частот що хвилину, щоб полегшити чищення та поліпшити захист ясен.

- Водостійка конструкція —
Оскільки електрична щітка SO WHITE EX3 часто контактує з водою, виробник забезпечив надійний захист корпусу за стандартом IPX7 (захист від короткочасного впливу вологи).

- Запам'ятовує режими чищення —
Виробник вивчив порожнину рота, розділену на 4 зони, для очищення кожної необхідно приблизно 30 секунд. Щітка має спеціальну функцію вібрації, яка в такий спосіб нагадує вам про потребу змінювати зону очищення, щоб чистити весь рот рівномірно й ефективніше.
До того ж електрична щітка автоматично вимикається через 2 хвилини. Розумний функціонал зубної щітки автоматично збереже частоту, яку ви останній раз використовували.

Технічні характеристики:
- Тип: Зубна щітка
Призначення: Для дорослих
- Кількість режимів чищення: 3
- Режими чищення: Повсякденне, Дбайливе, Масаж ясен
- Технологія чищення: Ультразвукова
- Живлення: Акумулятор
- Кількість насадок: 1
- Кількість поступальних рухів: 31000 коливань/хв
- Час одного чищення зубів: 2 хв
- Час заряджання: 16 год
- Індикація режимів чищення: є
- Індикатор заряджання: є
- Матеріал корпусу: пластик
- Влагозащита: IPX7
- Параметри входу: 5V/0.5A
- Час автономної роботи: до 25 днів
- Габарити: 210 х 20 мм
- Вага: 50 г
- Колір: Рожевий із білим/Синій з білим

Комплектація:
- Корпус зубної щітки
- Головка щітки
- Зарядна док-станція
- Інструкція
- Гарантійний талон на 12 місяців

Дивіться інші наші оголошення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок

Схожі товари