Всі категорії
Додати товар

Xiaomi mijia t100 + (змінна насадка) електрична зубна щітка

229 грн
Опис

Виробник: Xiaomi

Кілька примірників у наявності

XIAOMI MiJia T100 Sonic електрична ультразвукова зубна щітка. ДВІ НАСАДКИ: комплектна та змінна.
Паковання із заводськими пломбами, не розкривалося. У комплекті йде 2 насадки — основна й одна змінна.
Надійна конструкція, приємна на дотик, якісний пластик і складка.

Професійне чищення зубів

Ультралегка зубна щітка для ідеальної усмішки в будь-якій ситуації. Вага зубної щітки Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T100 лише 46 грамів. Фірмова щетина вирізняється підвищеною щільністю для кращого очищення. 2 режими очищення й прекрасний захист від води.

Ефективне очищення без пошкодження емалі

Порівнюючи з традиційними щітками, вібрувальна конструкція Xiaomi MiJia Sonic Electric Toothbrush T100 чистить зуби ефективніше та швидше. Водночас така щітка видаляє зубний наліт і частинки їжі навіть у найбільш важкодоступних місцях. Завдяки особливому матеріалу щетинок, пристрій не пошкоджує поверхню емалі та зберігає Вашу усмішку білосніжною та здоровою.

Високочастотна вібрація й тиха робота

Пристрій обладнаний високочастотним двигуном, який дав змогу істотно підвищити ефективність роботи. Щітка має всебічний вплив на зубний наліт і забезпечує глибоке очищення порожнини рота. Крім цього, спеціальна шумоізолювальна конструкція забезпечує тиху роботу в межах 60 дБ.

Високоякісні щетинки

Xiaomi MiJia Sonic Electric Toothbrush T100 використовує якісні м'які щетинки, які легко проникають у міжзубний простір і ефективно очищають порожнину рота. Висока щільність і особлива форма таких щетинок дають змогу проводити ефективне чищення без пошкодження тендітної емалі зубок.

Збільшена щільність щетинок на 20%
Ретельне чищення без шкоди для емалі

Два режими роботи

Щітка має два режими очищення — стандартний і делікатний. Перший режим чудово підходить досвідченим користувачам, яким необхідно позбутися бактерій і зубного нальоту. Делікатний режим підійде користувачам-початківцям і людям, які мають підвищену чутливість зубів.

Нагадування про зміну положення

Xiaomi MiJia Sonic Electric Toothbrush T100 обладнаний спеціальною системою сповіщення, яка нагадуватиме Вам про зміну зони очищення що 30 секунд. Крім цього, пристрій має максимальний вплив на зуби впродовж 3 секунд, що дає змогу уникнути негативного впливу на чутливу емаль зубів.

30 днів на одному заряді

Електрична щітка обладнана зручним USB-портом, який дає змогу заряджати пристрій лише за 4 години. Отже, повного заряду вистачає більш ніж на 30 днів автономної роботи.

Водонепроникний зарядний порт

Навіть найуразливіша частина щітки — USB-порт — має окрему заглушку для ефективного захисту від води, яка гарантує Вашу безпеку під час роботи пристрою.

Компактний корпус і легка вага

Вага зубної щітки становить усього 46 г, що майже вдвічі менше, ніж у стандартних електричних щіток. Компактна ручка діаметром 19 мм дає змогу взяти пристрій у відрядження або тривалу поїздку.

Увага до деталей

Маленька та гнучка головка щітки плавно ковзає поверхнею й ретельно очищає кожну зону порожнини рота.
Особлива поверхня ручки запобігає ковзанню й забезпечує зручне захоплення.
Шумоізолювальна конструкція корпусу зменшує відбій під час вібрації та стабілізує положення ручки.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
~ Тип: Електрична зубна щітка
~ Бренд: XIAOMI MiJia
~ Модель: T100
~ Максимальна частота: 16500 об/хв
~ Тип живлення: Вбудований акумулятор
~ Водонепроникність: IPX7
~ Автономність: до 30 днів (за умови чищення зубів двічі на день по 2 хвилини)
Порт заряджання: micro USB
~ Вага: 46 г

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок

Схожі товари