Всі категорії
Додати товар

Іригатор philips sonicare power flosser 3000 hx3711/20

4450 грн
Опис

Тип засобу: Інший засіб

Іригатор PHILIPS Sonicare Power Flosser 3000 HX3711/20 новий зі всіма аксесуарами, без оригінальної упаковки.
Опис
Технологія Quad Stream для більш швидкого та ефективного очищення ясен та зубів. Хрестоподібні струмені води охоплюють велику площу поверхні з меншими зусиллями для більш швидкого та глибокого очищення порівняно з ручною зубною ниткою.
Технологія Pulse Wave плавно спрямовує вас від зуба до зуба. Короткі паузи в пульсації води спрямовують вас від зуба до зуба, щоб ви очистили кожен міжзубний простір.
Безшумна конструкція дозволяє отримати чудові результати та не турбувати оточуючих. Конструкція розроблена спеціально для безшумного очищення ротової порожнини, щоб не турбувати оточуючих, але при цьому отримати чудовий результат.
2 режиму очищення міжзубного простору, 10 рівнів інтенсивності. Насолоджуйтесь процедурою очищення порожнини рота відповідно до ваших потреб. У режимі Clean (Чистка) використовується безперервний потік води, який підходить для щоденного очищення, а в режимі Deep Clean (Глибоке чищення) - пульсуючий струмінь для більш ретельного чищення. У разі потреби відрегулюйте інтенсивність до ідеального рівня комфорту.
Насадка Standard для регулярного чищення. Використовуйте стандартну насадку для регулярного чищення. Поодинокий струмінь води дозволяє ретельно очищати міжзубні проміжки від залишків їжі.
Насадка Quad Stream для максимального охоплення. Для максимального охоплення та надретельного чищення використовуйте насадку Quad Stream — вона забезпечує подачу води в 4 широкі струмені для чищення міжзубних проміжків і вздовж лінії ясен. М´яка гумова накладка не пошкодить ясна, а насадку можна легко зняти та встановити.
Легкозаповнюваний резервуар для води ємністю 550 мл. Резервуар ємністю 550 мл вміщує достатню кількість води для одного сеансу чищення. Щоб набрати води, відкрийте кришку іригатора, налийте води, потім натисніть на кришку назад.
КОМПЛЕКТАЦІЯ:
іригатор
насадка F1 Standard
насадка F3 Quad Stream
Додатково додаю перехідник на вилку живлення (американський стандарт) до європейської розетки..

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?