Всі категорії
Додати товар

Продам круту електричну зубну щітку panasonic ew-de92

2900 грн
Опис

Електрична зубна щітка panasonic із роду останніх є універсальним інструментом для догляду за ротовою порожниною.

Щітка комплектується трьома змінними насадками: іонною для видалення зубного нальоту, двосторонньою іонною з силіконовою поверхнею на звороті та насадкою з вузькою та тонкою щетиною для глибокого очищення (три профілі ворсинок для різних зон). Приставка «іонна» фігурує в неймінгу двох насадок не дарма - модель використовує технологію іонізації для видалення зубного каменю і якнайшвидшого загоєння мікротріщин.

Режими роботи panasonic «витутовані» безпосередньо на рукояті влагозахищеного корпусу девайсу. Усього їх налічується чотири: відбілюючий, м'який, дбайливий та чищення мови. Після запуску лінійного двигуна щітка протягом декількох секунд рухається плавно, поступово набираючи обертів до виходу в робочий режим (31 тис. вібрацій за хвилину). Ця корисна функція отримала назву плавного пуску.

"Живе" модель на одному заряді акумулятора до 90 хв. А це на хвилиночку три тижні роботи без енергетичного підживлення ззовні за умови чищення зубів 2 рази на день по 2 хв. Про низький залишок електричного палива в баках батареї користувача інформує спеціальний індикатор. У скарбничку плюсів щітки також варто визначити лояльність до подорожей — модель без проблем «живиться» через зарядну базу будь-якою напругою в діапазоні від 100 до 240 В, на додаток до щітки додається зручний чохол.

Додаткові функції та можливості електричної зубної щітки panasonic:
Технологія іонізації
Функція плавного запуску
Силіконова поверхня на звороті щітки для чищення порожнини рота

Іонізація - Покращує ефективність видалення зубного каменю та загоює мікротріщини в порожнині рота.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lers1990
lers1990
Супер-продавець
Одеса
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари